AfricaNu Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Nick-ul tau: Comy21 Descrierea bugului: Nu știu dacă ați fost atenți, dar pe drumul de la 4Dragons și până la HQ FBI, mașina nu duce KM maximi, doar dacă e ajutată de noss. De exemplu, dacă vă uitați pe filmulețul de mai jos, veți sesiza că prinde maxim 141 km/h, pe când, Premierul poate duce 174 km/h. Ajutată de nos, pe drumul ăla prinde 174km/h, când se termină, revine la 141km/h. E de la joc sau de la server? Screenshot(s): http://www.youtube.com/watch?v=fI6hNyQI0RU&feature=youtu.be @ Se mișcă în reluare, am fps mic când filmez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Nu este bug, ori aveai desync, ori aveai lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Nu e bug, nici desync, nici lag. Asa patesti pe mai multe drumuri, nu doar acolo. E din GTA, e doar pe un anumit tip de drumuri din GTA. La inceput eu credeam ca e pusa limita din script, in orase, dar nu e asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Frate ,asa nu e bug,daca nu ai pc bun si ai 1000 de mod-uri n`ai ce face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Nu mai postați prostii dacă nu știți despre ce e vorba, lăsați persoanele responsabile cu această secțiune să răspundă. Acea limitare de viteză e din joc, nu e dată de noi. Ți-a explicat Yonutz mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.