Jump to content

[Portofoliu] Deey

CBN doNNNetzZ
 Share

Recommended Posts

Sincer, nu stiu ce ai crezut ca poti imbunatati la logo-ul actual News Reporter dar sigur nu ti-a iesit, plus de asta nici nu e ideea ta. Doar pentru ca ai schimbat textul nu inseamna ca ai venit cu ceva nou.

Cand stergi textul ai grija s-o faci cum trebuie, deasupra textului "Amenzi" se vede o urma din fostul text.

Si uita-te la multe tutoriale cu typography, nu folosesti Bevel&Emboss asa cum ar trebuii.

Edited by RazviTnx

Sincer, nu stiu ce ai crezut ca poti imbunatati la logo-ul actual News Reporter dar sigur nu ti-a iesit, plus de asta nici nu e ideea ta. Doar pentru ca ai schimbat textul nu inseamna ca ai venit cu ceva nou.

Cand stergi textul ai grija s-o faci cum trebuie, deasupra textului "Amenzi" se vede o urma din fostul text.

Si uita-te la multe tutoriale cu typography, nu folosesti Bevel&Emboss asa cum ar trebuii.

NR e facuta la cerere, am fost singura care am facut asta. Nu mai comenta daca nu stii despre ce e vorba, stiu ca am gresit acolo.

Desigur, o sa incerc si cu alte masini[gen], ti-o dau prim PM.

Astept si alte pareri.

Salut! Daca ai timp si vrei, imi poti creea o semnatura frumoasa cu F/M Department? Raman dator, merci.

Sincer să fiu, nu sunt nişte lucrări rele, dar zic eu, acel emboss strică toată treaba la logo-uri. Nu îl mai folosi pentru că nu ştii să îl foloseşti cum trebuie, şi strică foarte mult din aspectul textului. Nu am zis asta ca fiind un mare expert în photoshop pentru că nu sunt, dar ascultă sfatul meu prietenesc, crede-mă că nu o să ai nimic de pierdut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.