RazviTnx Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 (edited) Sincer, nu stiu ce ai crezut ca poti imbunatati la logo-ul actual News Reporter dar sigur nu ti-a iesit, plus de asta nici nu e ideea ta. Doar pentru ca ai schimbat textul nu inseamna ca ai venit cu ceva nou. Cand stergi textul ai grija s-o faci cum trebuie, deasupra textului "Amenzi" se vede o urma din fostul text. Si uita-te la multe tutoriale cu typography, nu folosesti Bevel&Emboss asa cum ar trebuii. Edited February 10, 2013 by RazviTnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Sincer, nu stiu ce ai crezut ca poti imbunatati la logo-ul actual News Reporter dar sigur nu ti-a iesit, plus de asta nici nu e ideea ta. Doar pentru ca ai schimbat textul nu inseamna ca ai venit cu ceva nou. Cand stergi textul ai grija s-o faci cum trebuie, deasupra textului "Amenzi" se vede o urma din fostul text. Si uita-te la multe tutoriale cu typography, nu folosesti Bevel&Emboss asa cum ar trebuii. NR e facuta la cerere, am fost singura care am facut asta. Nu mai comenta daca nu stii despre ce e vorba, stiu ca am gresit acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 (edited) N-am mai lucrat intens... Edited February 16, 2013 by D e e y Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J h h a f y Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Desigur, o sa incerc si cu alte masini[gen], ti-o dau prim PM. Astept si alte pareri. Salut! Daca ai timp si vrei, imi poti creea o semnatura frumoasa cu F/M Department? Raman dator, merci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Sunt super reusite, bravo, cea mai buna mi se pare prima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Salut! Daca ai timp si vrei, imi poti creea o semnatura frumoasa cu F/M Department? Raman dator, merci. Ai un topic special pentru a face cereri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 Va multumesc, voi reveni cu noi creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Sincer să fiu, nu sunt nişte lucrări rele, dar zic eu, acel emboss strică toată treaba la logo-uri. Nu îl mai folosi pentru că nu ştii să îl foloseşti cum trebuie, şi strică foarte mult din aspectul textului. Nu am zis asta ca fiind un mare expert în photoshop pentru că nu sunt, dar ascultă sfatul meu prietenesc, crede-mă că nu o să ai nimic de pierdut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crank H Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Sunt tari, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 Şi eu am observat asta dupaia Kira, voi încerca, mersi pentru sfat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyNceD Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Ti-au iesit extraordinar de bine, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swagen Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Imi plac lucrarile, tine-o tot asa. Felicitarile mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 In acest topic nu s-au mai postat creatii de 2 saptamani. Daca doresti redeschiderea lui, vei trimite PM unui designer. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts