GF SupranaturaL13 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Nick-ul tau: SupranaturaL13 Descrierea bugului: Cand cad de pe NRG de la rent si vreau sa dau /lock nu merge, am patit-o de multe ori si nu stiu ce sa fac in privinta asta. Nu stiu daca este neaparat un bug, sper sa ma ajutati cu un sfat. Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 In momentul cand tu cazi de pe NRG in unele conditii, pozitia vehiculului este exact acolo unde cazut. Normal ca proprietatine vehiculului se aplica si el se rostogoleste, iar tie o sa iti arate ca este in pozitia x, dar defapt el se afla in pozitia x-2. Daca o sa te duci fix in punctul in care ai cazut, sau in acea zona si o sa folosesti comanda, o sa observi cum o sa mearga. Nu este un bug legat de server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 E vorba despre o desincronizare, n-avem cum să reparăm așa ceva. Tu vezi vehiculul într-un loc dar el de fapt e altundeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.