Jump to content

Propunere Lag-Shot si Turfs

AIM Raducu

Recommended Posts

Buna seara m-am tot gandit si tot razgandit si am vrut sa va propun reintroducerea sistemului de tragere cu lag . De ce vreau eu , si nu numai eu asta ? Raspunsul este foarte simplu : Multi suntem tentati sa folosim aim sau joypad , dar nu numai asta , se intampla ca un player de lvl 10 sa bata toti cei vechi cu experienta in lag-shot, stiu ca ziceti mereu "vrem server foarte rp" dar ... ganditi-va totusi ca este sa:mp , nu gta 4-5 , alea sunt rp , sa:mp este totusi si de distractie nu doar de RP , si nu aveti cum sa il faceti prea ca in viata reala pentru ca este un JOC. Pe mine unu nu ma afecteaza nici sistemul cu lag nici fara lag pentru ca sunt obisnuit cu amandoua , dar un "nab" in sa:mp ajunge sa bata tot , nu prea mi se pare corect , poate ziceti ca sunt un suferind care zice ca nu stie sa traga si deaia vrea lag-shot , nu ma intereseaza asta, nu asta e scopul meu, eu vreau sa fie serverul ca inainte... toti playerii vechi stiu la ce ma refer . Si putem readuce acele vremuri frumoase cu reintroducerea sistemului de lag .

Cea de-a doua idee ar mai fi : daca esti mafiot si esti pe turf-ul tau sa nu faci wanted la primul kill, adica de exemplu cand esti la tine pe turf sa se adauge un "fdm" cu +0.5 w , si cand esti oriunde altundeva normal, cu 1 , spun asta numai despre FDM, nu si despre alte metode de a obtine wanted pentru ca s-ar putea abuza , gen : sa ai turf pe bank si cand primesti normal w6 sa primesti jumatate adica w 3, nu sa nu va ganditi la asta, am propus doar pentru First Degree Murder .

Asptept parerile dumneavoastra : PRO\CONTRA , dar nu faceti +1 , ziceti macar : de ce vreau pro, de ce sunt contra.

Si sa apara pe mini-map la war cum apar adversarii sa apara si colegii.

Va multumesc pentru timpul acordat, sa aveti o seara placuta!

Topicul pentru sugestii este inchis...Deci, nu se mai fac sugestii.

+ ca nu aici se fac sugestiile. In topicul respectiv poti face sugestii, atunci cand se va deschide topicul.

Nu se schimba cu siguranta.Ce daca un player nou poate sa ii bata pe aia vechii?Daca sunt asa vechii cu experienta ar trebui sa stie miscari noi sau cum sa se fereasca cat de cat.

Topicul de propuneri este inchis

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.