Seathon Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Mulțumesc celor care vizitează acest topic și îmi critică lucrările sau îmi dau sfaturi. Lucrez în photoshop de 5 luni, vreau să progresez. Câteva lucrări, voi reveni și cu altele. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Nu sunt rele, la semnturi ai putea sa incerci mai mult text +textura. Al2lea sfat pentru tine este acela de a urmarii tutoriale pentru a castiga un + de cunostinta PS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Nu mai adăuga stroke pe semnături pentru ca nu dă bine. Dacă vrei să adaugi border, poţi face două shape-uri (unul sus şi unul jos) din care să se vada doar puţin. Rezultatul trebuie să fie un fel de stroke, dar numai sus şi jos, nu şi pe lateral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Nu ai mai postat creatii de 2 saptamani, Daca vrei sa continui cu portofoliul, vei trimite PM unui designer. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Topic deschis la cerere. Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seathon Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swagen Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Imi plac lucrarile, tine-o tot asa. Felicitarile mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 In acest topic nu s-au mai postat creatii de 2 saptamani. Daca doresti redeschiderea acestui topic, vei trimite PM unui designer solicitand acest lucru. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts