Jump to content

Important

grasu12

Recommended Posts

smooke are dreptate numai sleep sta si mai ia si admin ........

nu sunt de acord cu kaiac admin nu este on

si cu el mai bine nu mai joc .......

FACETI CE VRETI

VA SALUT SI RESPECTELE MELE---ALIN_MAEST--KIP---MASTERTRAP-PITICU-SPAWM-GABB-SHURUBEL--

Poate nu am dreptul sa comentez,dar eu cred ca Kaiac nu merita admin,e de 2 luni pe server si mereu e /sleep, daca nu exista comanda /sleep mai mult de lvl 10 nu avea, Piticul merita Mult ADMIN,dar kaiac ...

Nick : Razvan

Merita admin?da sa nu? : Nu

Sm00ke ce-i cu tupeu asta pe tine? vrei sa zici ca ai fii meritat tu admin? tu care ai jucat codat, dupa ce ai luat prima data ban ai intrat cu nick-uri vulgare prin care ma injurai in mod direct si totusi... eu ti-am mai dat o sansa, ai reclamatii, stai si tu pe /sleep foarte mult si cred ca inca mai joci cu coduri.

Ai 10% warn pt topic total aiurea... sa nu te mai prind ca, comentezi aiurea.

Tomblerone tu care ai plecat de 2 ori de pe server, de vre-o 2 3 ori tii s-a furat acountul... chiar tu te-ai gasit sa comentezi? Ai niste impresii pe tine, cica "plec pt a primit X-ulescu admin si nu-mi convine" ce-i asta frate? aici se face cum va convine voua? trebuia sa te intreb pe tine Tomblerone prima data? ca esti tu o persoana foarte importanta... vise.

Un cuvant am de zis... Nesimtire!

Si Razvan stiu ca tu vrei admin, este FOARTE evident... dar momentan nu.

RazR eu am vorbit cu tine inainte sa le dau admin si ti-am zis ca nu scrie nicaieri ca ei trebuie sa ramana admini... daca nu fac o treaba buna, nu-s activi, sufera de admin, provoaca / participa la diverse conflicte etc atunci vor fii scosi si sanctionati in diverse moduri... credeam ca am lamurit situatia dar daca si tu le dai dreptate lu' Sm00ke si Tomblerone... atunci .......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.