Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Problema la inchiderea PC-ului

uN1kuL
 Share

Recommended Posts

Nume: Razvan

Varsta: 16ani

Ce problema ai?: Cand inchid PC-ul din meniul de start astept normal ca si cum s-ar inchide dar defapt continua sa mearga ca si cand l-as pune pe Stand-by.Singura solutie de al inchide este sa tin apasat pe butonul de la unitate.

Screenshot: -

Alte precizari: Nu cumva se strica ceva daca il inchid astfel?

Ba da se strica daca il inchizi din buton, poti sa-ti strici windows-ul.

Mai patesc si eu la fel, dar rezolv repede.Cand face asa cum ai zis tu, dau un restart la PC din buton si apoi astept sa mi se deschida din nou , apoi dau la Start Meniu - Inchidere si gata.

Ba da se strica daca il inchizi din buton, poti sa-ti strici windows-ul.

Mai patesc si eu la fel, dar rezolv repede.Cand face asa cum ai zis tu, dau un restart la PC din buton si apoi astept sa mi se deschida din nou , apoi dau la Start Meniu - Inchidere si gata.

Am incercat ,am reinstalat si wondowsul degeaba:(

Cea mai buna solutie, reinstall BIOS.

Ar fi o idee,dar nu stiu cum,o sa vorbesc cu un prieten sa vad ce pot rezolva,pana acum a cam avut treaba si nu m-a putut ajuta

Ar fi o idee,dar nu stiu cum,o sa vorbesc cu un prieten sa vad ce pot rezolva,pana acum a cam avut treaba si nu m-a putut ajuta

Bafta, daca ai CD-ul cu BIOS-ul primit cand ai cumparat unitatea, iti usurezi munca.

Deci incearca metoda asta, dupa ce l-ai oprit, ii scoti bateria aia mica din el si o lasi 5-10 minute, dupaia o bagi la loc, si asa o sa

revina la setarile lui din fabrica, si o sa-ti mearga.

Poti fi mai explicit te rog?:D ce baterie:))?

Cred ca se refera la sursa , dar nu stiu exact.

Oricum NU REINSTALA BIOSUL pentru ca nu are nici-o legatura cu el , daca era asta , nici nu se mai deschidea . Cand reinstalezi biosul sunt foarte multe sanse sa-l strici DE TOT .

Schimbarea windowsului este o alta metoda pe care o poti aplica .

Cred ca se refera la sursa , dar nu stiu exact.

Oricum NU REINSTALA BIOSUL pentru ca nu are nici-o legatura cu el , daca era asta , nici nu se mai deschidea . Cand reinstalezi biosul sunt foarte multe sanse sa-l strici DE TOT .

Schimbarea windowsului este o alta metoda pe care o poti aplica .

Daca ai fi fost atent la ce a scris mai sus , ti-ai fi dat seama ca deja a reinstalat windows-ul. Alta data sa fii mai atent sau o sa te sanctionez .

Incearca urmatorii pasi :

- Intra in start - cmd si scrie "shutdown -s -t 0" dupa care apesi enter .

- Schimba sursa deoarece este posibil sa nu intrerupa alimentarea cand dai shutdown .

Daca ai fi fost atent la ce a scris mai sus , ti-ai fi dat seama ca deja a reinstalat windows-ul. Alta data sa fii mai atent sau o sa te sanctionez .

Incearca urmatorii pasi :

- Schimba sursa deoarece este posibil sa nu intrerupa alimentarea cand dai shutdown .

Asta sau resetezi bios-ul ( nu reinstalezi lol )

http://davcosti.blogspot.ro/2011/05/cum-resetam-bios-ul.html

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.