Jump to content

Bug odometer

BlooD

Recommended Posts

Nick-ul tau: BlooD

Descrierea bugului: Cresc exagerat de repede km parcursi, de la banca LS pana la PNS Plaja sunt 1000km, cum vine asta? :)) La ora 18:32 am 13562.2 km iar la ora 22:45 am 30509.5 km, cum este posibil ca in 3 ore (la 20:30 am lasat afk si am revenit la 22) sa faci dublu fata de cat aveai?

Screenshot(s):

Nick-ul tau: BlooD

Descrierea bugului: Cresc exagerat de repede km parcursi, de la banca LS pana la PNS Plaja sunt 1000km, cum vine asta? :)) La ora 18:32 am 13562.2 km iar la ora 22:45 am 30509.5 km, cum este posibil ca in 3 ore (la 20:30 am lasat afk si am revenit la 22) sa faci dublu fata de cat aveai?

Aceiasi problema o am si eu .

Daca dai relog isi revine, dar mie nu imi convine pretula asigurari, in 3 ore sa fac 15000 km? e imposibil... daca nu se poate rezolva bugul macar sa imi fie dati inapoi numarul de km la cat erau 13mii si ceva.

E un bug cunoscut din cate stiu eu, parca am mai vazut un topic asemanator... cand vezi ca ti se fac 1000 km in 100 metri dai /park sau relog, ca sa nu ajungi sa te plangi pe forum ca iti creste pretul asigurari... /park + relog = problema rezolvata.

E un bug cunoscut din cate stiu eu, parca am mai vazut un topic asemanator... cand vezi ca ti se fac 1000 km in 100 metri dai /park sau relog, ca sa nu ajungi sa te plangi pe forum ca iti creste pretul asigurari... /park + relog = problema rezolvata.

Si eu de unde sa stiu asta?

Si eu de unde sa stiu asta?

Daca nu stiai nu era asa greu sa dai /park si/sau relog, cand vedeai ca masina facea km cu miile in doar 100m... totusi, e la mintea cocosului... cand vezi ca masina face km exagerat de repede doar nu o sa continui sa mergi cu ea, nu?

Daca nu stiai nu era asa greu sa dai /park si/sau relog, cand vedeai ca masina facea km cu miile in doar 100m... totusi, e la mintea cocosului... cand vezi ca masina face km exagerat de repede doar nu o sa continui sa mergi cu ea, nu?

Nu prea ma uit la km masinii, chiar deloc, am vazut dupa foarte mult timp :)) si atunci am dat /q

Am patit si eu cu premierul, am observat dar nu am am filmat pentru ca avea treaba si m-am trezit ca de la lspd pana la drop corleone am facut 15.000 km.

Cand mergeam cu el am observat mergeam 2metri si nu crestea nimic iar cand acceleram incepeau sa creasca kilometrii foarte repede.

Din ce vad in film ceva nu e in regula. Kilometrajul nu creste niciodata din 1 in 1 si nu se updateaza atat de des.

Am testat si daca sari si daca esti pe panta si pe rampa si in orice fel si nu se intampla...

Si eu am incercat dar nu se mai intampla, nu stiu ce cauza poate sa aiva..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.