BlooD Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Nick-ul tau: BlooD Descrierea bugului: Cresc exagerat de repede km parcursi, de la banca LS pana la PNS Plaja sunt 1000km, cum vine asta? La ora 18:32 am 13562.2 km iar la ora 22:45 am 30509.5 km, cum este posibil ca in 3 ore (la 20:30 am lasat afk si am revenit la 22) sa faci dublu fata de cat aveai? Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaL Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Nick-ul tau: BlooD Descrierea bugului: Cresc exagerat de repede km parcursi, de la banca LS pana la PNS Plaja sunt 1000km, cum vine asta? La ora 18:32 am 13562.2 km iar la ora 22:45 am 30509.5 km, cum este posibil ca in 3 ore (la 20:30 am lasat afk si am revenit la 22) sa faci dublu fata de cat aveai? Aceiasi problema o am si eu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Sincer mi s-a intamplat si mie la 19:00 aveam in jur de 16.000, apoi am fost pana la CNN LV, de la hq Barzini si aveam in jur 17.200.Nu stiu ce sa zic, am dat relog acelasi kilometri tot in jut 17.200, Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooD Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Daca dai relog isi revine, dar mie nu imi convine pretula asigurari, in 3 ore sa fac 15000 km? e imposibil... daca nu se poate rezolva bugul macar sa imi fie dati inapoi numarul de km la cat erau 13mii si ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scos Din Uz Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 E un bug cunoscut din cate stiu eu, parca am mai vazut un topic asemanator... cand vezi ca ti se fac 1000 km in 100 metri dai /park sau relog, ca sa nu ajungi sa te plangi pe forum ca iti creste pretul asigurari... /park + relog = problema rezolvata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Explosive Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Uita-ti aici sa va convingeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasta Sarmalutza Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Bun, e bine ca exista, dar cum se reproduce? Ce ati facut inainte? Vreau si eu sa-mi fac KM la masina si nu stiu cum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooD Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 E un bug cunoscut din cate stiu eu, parca am mai vazut un topic asemanator... cand vezi ca ti se fac 1000 km in 100 metri dai /park sau relog, ca sa nu ajungi sa te plangi pe forum ca iti creste pretul asigurari... /park + relog = problema rezolvata. Si eu de unde sa stiu asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scos Din Uz Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Si eu de unde sa stiu asta? Daca nu stiai nu era asa greu sa dai /park si/sau relog, cand vedeai ca masina facea km cu miile in doar 100m... totusi, e la mintea cocosului... cand vezi ca masina face km exagerat de repede doar nu o sa continui sa mergi cu ea, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooD Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 Daca nu stiai nu era asa greu sa dai /park si/sau relog, cand vedeai ca masina facea km cu miile in doar 100m... totusi, e la mintea cocosului... cand vezi ca masina face km exagerat de repede doar nu o sa continui sa mergi cu ea, nu? Nu prea ma uit la km masinii, chiar deloc, am vazut dupa foarte mult timp si atunci am dat /q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teylo Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Am patit si eu cu premierul, am observat dar nu am am filmat pentru ca avea treaba si m-am trezit ca de la lspd pana la drop corleone am facut 15.000 km. Cand mergeam cu el am observat mergeam 2metri si nu crestea nimic iar cand acceleram incepeau sa creasca kilometrii foarte repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e g o l a s Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Da si mie mi s-a intamplat, este vre-un bug, cred ca il va rezolva. Eu nu am fraps sau altele sa filmez ca postam si eu bugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Incercati sa observati cand apare / dispare ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Explosive Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Mie mia aparut cand mam logat pe cont.. si disparut cand am dat /q si am revenit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Am nevoie de un caz mai concret... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohNNyB Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Am nevoie de un caz mai concret... Am gasit eu, acest bug se formeaza cand urci o panta Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Eu cand mergeam fu feltzer pe langa hq NR, si am sarit de pe muntele ala, cand ma`m uitat la odometer, km cresteau foarte repede .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Din ce vad in film ceva nu e in regula. Kilometrajul nu creste niciodata din 1 in 1 si nu se updateaza atat de des. Am testat si daca sari si daca esti pe panta si pe rampa si in orice fel si nu se intampla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Explosive Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Din ce vad in film ceva nu e in regula. Kilometrajul nu creste niciodata din 1 in 1 si nu se updateaza atat de des. Am testat si daca sari si daca esti pe panta si pe rampa si in orice fel si nu se intampla... Si eu am incercat dar nu se mai intampla, nu stiu ce cauza poate sa aiva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Se va rezolva in versiunea urmatoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.