Jump to content

[Portofoliu] BK schuby

BK hOw
 Share

Recommended Posts

Salutare, ma gandeam sa va prezint si voua cateva imagini ale clanului Best Killers si sa imi spuneti cateva pareri mai mult sau mai putin rautacioase. Imaginile sunt facute pentru fiecare topic al clanului dar bineinteles vor mai urma avatare / semnaturi si altele atat timp cat designerul va fi sanatos.

NYb5mHC.png

87K8IyG.png

Nx8MaZt.png

N4pXoDA.png

wBxh9sg.png

LZLOmqr.png

AuEEIJQ.png

Edited by BK schuby

Ai gresit sectiunea, am mutat topicul in sectiunea Photoshop.

Felicitari Frumos!

Argumenteaza.

Foarte frumoase,Felicitari!!

Fara astfel de posutri, trebuie sa contina minim 2 propozitii.

Foarte reusite, felicitari celui care le-a realizat.

Valabil si pentru tine.

Dintre toate lucrarile de mai sus, imi plac doar cele cu "Acceptat/Respins". Restul sunt prea simple si de incepatori. Cand faci un logo pentru un topic, ar trebui sa arate cat de cat mai bine fata de ce ai facut tu (poti lua exemplu de la topicurile factiunilor).

N4pXoDA.png

In privinta acestui logo, in loc sa fi sters din render de unde scrie "Best", pentru ca tot ai aplicat stroke negru, au fi putut colora cu un brush zona dintre T si K si la fel si zonele de la cercurile de la B si restu. Intr-un cuvant, textul sa fi fost pus pe ceva negru, ca sa intelegi mai bine. Oricum, nu pot spune ca nici asa nu arata bine lucrarile tale. Arata bine, dar sunt prea ..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.