Jump to content

B-Zone Logo.

ALexu
 Share

Recommended Posts

X_X De ce ai pus acel fundal? Mai bine il salvai in format .png cu fundal transparent si asa poate ar fi fost purtat de cineva acest logo. Efectele aplicate textului, ce sa zic, sunt cam simple, dar pentru inceput e bine. Bravo. Urmeaza tutoriale si poate vei veni cu niste creatii mai bune.

Am impresia că nu toate sunt făcute în Photoshop, dar nu am dreptul să condamn sau să comentez aşa ceva pentru că nu sunt designer. În fine, sunt nişte lucrări obişnuite şi cam simple, nu prea am ce să spun în legătură cu ele... doar acel v5.0 pare mai aşa, puţin mai frumos decât celelalte. Succes în viitor!

Am impresia că nu toate sunt făcute în Photoshop, dar nu am dreptul să condamn sau să comentez aşa ceva pentru că nu sunt designer. În fine, sunt nişte lucrări obişnuite şi cam simple, nu prea am ce să spun în legătură cu ele... doar acel v5.0 pare mai aşa, puţin mai frumos decât celelalte. Succes în viitor!

Intradevar si eu cred la fel versiunea 5.0 mia iesit ce-l mai bine :)).

Greseli de scriere ... se scrie Community iar pe unele le strica fundalu..

Daca a mai zis odata Extell ca se scrie Community la ce ai mai postat tu iara ?

Si nu mai fa psturi de genu: Iar pe unele le strica fundalul.

Argumenteaza.

Intradevar si eu cred la fel versiunea 5.0 mia iesit ce-l mai bine :)).

Asa crezi? Sau site-ului Cool-Text i-au iesit bine? =)) Asta e un RIP, toate sunt facute pe site-ul ala, designerii dati-mi PM sa va dau linkul cu site-ul unde le-a facut.

Edited by Zoom xD

Asa crezi? Sau site-ului Cool-Text i-au iesit bine? =)) Asta e un RIP, toate sunt facute pe site-ul ala, designerii dati-mi PM sa va dau site-ul unde le-a facut.

Esti sigur tu ca este facut pe vreaun site anume ?

Ok, nu e problema, sper sa-ti asumi acceasta acuzatie, deoarece am la orice lucrare toti pasi pe care iam facut in photoshop + ca am si filmat.

Ma asteptam la astfel de posturi din partea voastra.

Daca voi nu va pricepeti la PhotoShop asta nu inseamna ca altii fac ca voi sa creeze pe anumite site - uri.

Edited by Gawitkkk

Esti sigur tu ca este facut pe vreaun site anume ?

Ok, nu e problema, sper sa-ti asumi acceasta acuzatie, deoarece am la orice lucrare toti pasi pe care iam facut in photoshop + ca am si filmat.

Ma asteptam la astfel de posturi din partea voastra.

Daca voi nu va pricepeti la PhotoShop asta nu inseamna ca altii fac ca voi sa creeze pe anumite site - uri.

Atunci de ce asi eu le am asa pe toate lafel?:

cooltext898726408.gif

CO3JUyr.png

cooltext898728115.jpg

cooltext898755755.png

Edited by Zoom xD

Atunci de ce asi eu le am asa pe toate lafel?:

cooltext898726408.gif

CO3JUyr.png

cooltext898728115.jpg

Accestea sunt niste foturi care se pot descarca de pe site-uri speciale si se pot utiliza, ceea ce fac si eu.

Si te rog sa nu mai tot faci post post post, ai functia edit, foloseste-o.

v2.0, daca nu ar fi avut acel fundal, iar v5.0 daca nu ar fi avut semnul $, erau chiar dragute. Incearca sa lasi anumite lucruri mai simple, par mai sofisticate.

v2.0, daca nu ar fi avut acel fundal, iar v5.0 daca nu ar fi avut semnul $, erau chiar dragute. Incearca sa lasi anumite lucruri mai simple, par mai sofisticate.

Asa sunt eu, imi plac lucrurile mai sofisticate, dar na...

Fiecare cu dorinta lui.

EDIT pentru Exteel.

Este Exteel defapt.

Le-ai facut cu http://cooltext.com/

Accestea sunt niste foturi care se pot descarca de pe site-uri speciale si se pot utiliza, ceea ce fac si eu.

Am mai zis odata sus, ce nu intelegi, trebe sa repostezi si tu ? Accele fonturi se pot descarca si lucra pe ele absolut orice vrei.

Acuma ma impusti ca folosesc fonturi ? :).

Edited by Gawitkkk

Ai impresia corecta.

http://forum.b-zone....32#entry1670032

Citeste postul facut de mine.

Cat despre tine, in loc sa publici site-ul , sa se foloseasca lumea de el, tu spui ca sunt lucrarile tale. RUSINE.

Apropo, designere, ia dovedeste ca sunt facute in PHOTOSHOP, pune v5 pe poza asta

http://www.google.ro...r.html;1280;853

Ce face cooltext din oameni..

Edited by JohNNyB

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.