Jump to content

[Portofoliu] Gawitkkk

ALexu
 Share

Recommended Posts

N.am zis.o cu rautate, am zis sa iei fonturi de pe dafond.com, nu ca le ai deja de acolo. Si stai de calm, sunt mai bun ca tine in ale photoshopului.

Bafta pe viitor.

Intradevar, aici este si vina mea ca am folosit fonturi, si ca nu am inceput de la 0.

De acuma inainte voi face lucrari incepute de la 0 :).

Intradevar, aici este si vina mea ca am folosit fonturi, si ca nu am inceput de la 0.

Încearcă să accepţi şi criticile, pentru că ăstea te motivează şi te ajută să devii mai bun, nu încurajările (când ştii că eşti || cu Ps-ul). Lucrările mie personal nu-mi plac deloc, sunt slabe. Nu mai fă din capul tău că faci prost, urmează tutoriale multe pe YouTube... asta dacă îţi place mult acest program şi vrei să progresezi. Succes pe viitor. Edited by Geoo

Greu, greu.. Nu ai cum sa faci lucrari si sa faci fontul de la 0.. Mai ai o gramada de invatat pana sa ajungi designer, cum vad ca ai postat la member tittle si la semnatura.

Încearcă să accepţi şi criticile, pentru că ăstea te motivează şi te ajută să devii mai bun, nu încurajările (când ştii că eşti || cu Ps-ul). Lucrările mie personal nu-mi plac deloc, sunt slabe. Nu mai fă din capul tău că faci prost, urmează tutoriale multe pe YouTube... asta dacă îţi place mult acest program şi vrei să progresezi. Succes pe viitor.

Fara critici, nu ai mai avea cum sa inveti. Toata lumea daca ar zice e ok, e bine, ai face in continuare la fel, si ai gresi.

Sunt dragute...daca mai exersezi iti vor iesi mai bine.

Asta voi face..

Greu, greu.. Nu ai cum sa faci lucrari si sa faci fontul de la 0.. Mai ai o gramada de invatat pana sa ajungi designer, cum vad ca ai postat la member tittle si la semnatura.

Cu timpul o sa ma adaptez.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.