Jump to content

[TUTORIAL] Să scriem corect din punct de vedere gramatical.

Trip.

Recommended Posts

Sănătate, voie bună.

B-Zone nu mai e ce a fost, acum aveţi toţi funcţii şi sunţeţi mari "smecheri".

:)

Trăiţi-vă viaţa voastră virtuală, mult noroc în continuare.

De ce nu faci un topic: "Cum sa mancam corect","Cum sa mergem pe drum".

Topic aiurea,astfel de lectii se dau la scoala.

De ce spui asta?

Poate cineva doreşte să afle cum se scrie corect din punct de vedere gramatical, poate doreşte să intre in News Reporter şi să aiba un vocabular mai dezvoltat ca ceilalţi.

Am specificat, dacă nu te interesează, nu comenta aiurea, poate pe altcineva interesează.

Voi doar să criticaţi ştiţi, nu ştiţi să apreciaţi nimic din jurul vostru.

Ba e topic aiurea, ba nu ai făcut bine, ba îţi place +1 şi mai ştiu eu ce alte chestii.

Dacă eu am vrut să fac acest tutorial, l-am făcut. Dacă interesează pe cineva, mă bucur, dacă nu, asta este.

O seară frumoasa îţi doresc, nu vreau să ma cert.

Un mic tutorial al tastelor:

După ce se v-a schimba limba, se vor schimba si tastele, binenţeles. Ca de exemplu:

"[" se v-a transforma în "ă"

"]" se v-a transforma în "î"

";" se v-a transforma în "ş"

ş.a.m.d

Nu cumva se scrie „va”?

Eu unul zic sa iti imbunatatesti tu gramatica putintel si apoi sa vii la noi cu povestile tale. Ai putea incepe prin a invata unde se pune cratima si unde NU ( "v-a" ).

De asemenea, ar trebui sa lasi ironiile pentru altcineva ("Am văzut la multă lume că nu se prea împacă cu "limbu român", ca de exemplu:").

De ce nu faci un topic: "Cum sa mancam corect","Cum sa mergem pe drum".

Topic aiurea,astfel de lectii se dau la scoala.

Din pacate, unii dintre "noi" nu prea merg la scoala,sau...daca merg... stii tu, se lauda cum ca-si bat joc de profesori sau se bat cu dragii colegi.

Suntem generatia care asculta Connect-R si chiuleste de la scoala... probabil sunt prea obositi de la atata nedormit vara.

Sănătate, voie bună.

B-Zone nu mai e ce a fost, acum aveţi toţi funcţii şi sunţeţi mari "smecheri". :)

Trăiţi-vă viaţa voastră virtuală, mult noroc în continuare. :)

Nu stii sa-ti asumi o greseala si sa accepti criticile. Asta-i rau.

Nu cred că este nevoie de un tutorial anume pentru a scrie corect din punct de vedere gramatical, trebuie doar să deschizi cartea de Română şi să o citeşti, nu doar să o deschizi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.