Jump to content

Creatii AzTeQ

AzTeQ
 Share

Recommended Posts

Asadar am decis sa ma reapuc de Photoshop si am am facut cateva creatii astazi :)

azteq.png

aztq.png

semnatura.png

xczc.png

zqta.png

ztq.png

nwsig.png

ALEXUTZU.png

nss.png

venu.png

Astept pareri :) o sa mai adaug curand :>

Edited by AzTeQ

Fara bordere nu poti sa faci nimic, astea's facute in PS? Eu nu prea cred. Text foarte mic + nu e lizibil, le micsorezi prea mult, lucreaza in dimensiuni putin mai mari...tutoriale+tutoriale+tutoriale=experienta=pareri bune aici.

Va multumesc pentru sfaturi. Nu am mai pus mana pe Photoshop de aproximativ un an :).

Cateva noi creatii

xcxzc.png

zzzx.png

cccx.png

agent47_21_300x534.png

tumblr_lp3v2p_G94_L1qlo9m1o1_1280.png

tumblr_lp3v2p_G94_L1qlo9m1o1_1280_copy.png

Edited by AzTeQ

Va multumesc pentru sfaturi. Nu am mai pus mana pe Photoshop de aproximativ un an :).

Esti experimentat, se vede foarte bine asta.

Ai probleme mari de tot cu redimensionarea si cu textul. Urmareste tutoriale! Nu inteleg de ce cand vedeti ca baga cineva brush in lateralul unui avatar, il bagati si voi cand habar nu aveti care e scopul lui. Scopul lui e pentru a arata sursa de lumina. Si cum fata lu ala e luminata pe partea lui dreapta, e ceva logic sa pui brush-ul pe stanga, nu pe dreapta ..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.