AzTeQ Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 (edited) Asadar am decis sa ma reapuc de Photoshop si am am facut cateva creatii astazi Astept pareri o sa mai adaug curand :> Edited February 1, 2013 by AzTeQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mily Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Mie, personal, nu prea imi plac avand in vedere ca nu esti chiar incepator..Sper sa nu mi-o iei in nume de rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Fara bordere nu poti sa faci nimic, astea's facute in PS? Eu nu prea cred. Text foarte mic + nu e lizibil, le micsorezi prea mult, lucreaza in dimensiuni putin mai mari...tutoriale+tutoriale+tutoriale=experienta=pareri bune aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzTeQ Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 (edited) Va multumesc pentru sfaturi. Nu am mai pus mana pe Photoshop de aproximativ un an . Cateva noi creatii Edited February 2, 2013 by AzTeQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Va multumesc pentru sfaturi. Nu am mai pus mana pe Photoshop de aproximativ un an . Esti experimentat, se vede foarte bine asta. Ai probleme mari de tot cu redimensionarea si cu textul. Urmareste tutoriale! Nu inteleg de ce cand vedeti ca baga cineva brush in lateralul unui avatar, il bagati si voi cand habar nu aveti care e scopul lui. Scopul lui e pentru a arata sursa de lumina. Si cum fata lu ala e luminata pe partea lui dreapta, e ceva logic sa pui brush-ul pe stanga, nu pe dreapta .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzTeQ Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Multumesc pentru sfaturi. Cateva lucrari noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pHoZoNNN Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Bunicele, incearca sa lucrezi pe stockuri HD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Nu ai mai postat lucrari de 2 saptamani. Daca vrei sa continui, vei da PM unui designer pentru a-ti deschide topicul. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts