Jump to content

Autobuzul condamnatilor

KOXSTANTIN
 Share

Recommended Posts

Am inteles! Imi cer scuze, nu stiam ce s-a intamplat cu el

Multumesc flavius ca mi-ai spus. Spuneti-mi voi :Vreti sa anulam filmarile pana pe 20 si ceva noiembrie, atunci cand v-a putea Dusmanu) el se pricepe mai bine si avem deja o parte din film la el. Astept sa imi spuneti.

Nick : [Ro]L3m0n

Lvl :2-3

Ce vei fi in film: (politist,mafiot,puscarias=civil cu sckin de puscarias)::: puscarias !

Sunteti De Accord sa nu deranjati filmarile?: da

si o intrebare! cand se tin filmarile?

Nick : Gangsterul

Lvl : 6-7

Ce vei fi in film: (politist,mafiot,puscarias=civil cu sckin de puscarias) puscarias

Sunteti De Accord sa nu deranjati filmarile? da

As vrea sa donez 1.000.000 dolari. Nu vreau nimic in schimb doar sa fiu mentionat in genericul filmului.

Model de inscriere:

Nick : SGA

Lvl : 10

Ce vei fi in film: (politist,mafiot,puscarias=civil cu sckin de puscarias) Mafiot ( doar sunt in rroms )

Sunteti De Accord sa nu deranjati filmarile? Da...Care deranjeaza primeste un sut in poponet

Nick : Alex_Romanu

Lvl : 9-10

Ce vei fi in film: (politist,mafiot,puscarias=civil cu sckin de puscarias) Pusarias

Sunteti De Accord sa nu deranjati filmarile? Da

Nick : Alex_Romanu

Suma ($) 100k

Esti deacord sa donezi fara a primii alt ceva inapoi?: Da

Bai.. nush ma simt #cenzurat# ca dau numa atat da toata averea mea e 1 mil 400k :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.