ROOBZ0R Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Salut baieti, am si eu o problema cu sa-mp-ul...am schimbat 2 windowsuri si tot aceasti problema o am. Cand dau sa intre in server nu intra, pot sa dau si de 10 ori ca nu intra..nu mi se deschide sa-mp-ul ..Ce este de facut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
i 3 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Salut.... Problema ta cred ca am avuto si eu problema poate fi de la placa video daca ai o nVidia Gforce 5200 ( 128 MB ) e de la driver sfatul meu este fa un user nou cum ? : Control Panel --> User Accounts --> Create a new account Sper ca am fost de ajutor. Acea placa video am folosit si eu deaia stiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROOBZ0R Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Asta imi este laptopul .. http://postimage.org/image/qh0j28cwf/ Ar trebui sa mearga..Ieri eram pe sa-mp si dintr-o data ma scos, dupa cand am incercat sa intru din nou mi-a dat o erroare din windows , nush ce fiesier .. am reinstalat windowsul si apoi nu mi-a mai intrat in gta..nu vrea sa intre .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanz96 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Driverul de la placa video il ai instalat ? daca nu incearca sa il instalezi si iti va merge 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROOBZ0R Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Nu merge chestia cu create new account...daca stie cineva, sa ma ajute... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROOBZ0R Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Am incercat acum sa-l instalez dar imi da erroare...nush ce are, cred ca este ceva de la windows, cand dau click dreapta pe ecran nu am proprietes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanz96 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Am incercat acum sa-l instalez dar imi da erroare...nush ce are, cred ca este ceva de la windows, cand dau click dreapta pe ecran nu am proprietes.. Trimitemi un pm cu email-ul tau sa te ajut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROOBZ0R Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Tot nu sa rezolvat, care stie..sa ma ajute Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Ai interdictie sa mai postezi 5 zile pentru nerespectarea modelului . http://forum.b-zone.ro/topic/21060-model-ajutor/ Ai facut si double-post mai sus , vei fi sanctionat . Topic Closed . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts