Jump to content

Probelema windows

ROOBZ0R
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, am si eu o problema cu sa-mp-ul...am schimbat 2 windowsuri si tot aceasti problema o am. Cand dau sa intre in server nu intra, pot sa dau si de 10 ori ca nu intra..nu mi se deschide sa-mp-ul ..Ce este de facut?

Salut.... Problema ta cred ca am avuto si eu problema poate fi de la placa video daca ai o nVidia Gforce 5200 ( 128 MB ) e de la driver sfatul meu este fa un user nou cum ? : Control Panel --> User Accounts --> Create a new account

Sper ca am fost de ajutor.

Acea placa video am folosit si eu deaia stiu

Asta imi este laptopul .. http://postimage.org/image/qh0j28cwf/ Ar trebui sa mearga..Ieri eram pe sa-mp si dintr-o data ma scos, dupa cand am incercat sa intru din nou mi-a dat o erroare din windows , nush ce fiesier .. am reinstalat windowsul si apoi nu mi-a mai intrat in gta..nu vrea sa intre ..

Am incercat acum sa-l instalez dar imi da erroare...nush ce are, cred ca este ceva de la windows, cand dau click dreapta pe ecran nu am proprietes..

Trimitemi un pm cu email-ul tau sa te ajut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.