Bwg97 Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Salut, m-am reintors in lumea Samp-ului pentru ca ma lasasem din cauza scolii dar acum e totul OK si m-am reapucat.Am intrat pe server si s-a dat resetare la parola din cate vad, dar eu pentru ca m-am alsat de mult nu mai stiu adresa de email, ma poate ajuta cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs AshimaPetrisor Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Ii dai mesaj privat lui Kelton, faci dovada ca contul despre care spui era contul tau. Sfatul meu: daca era pana in level 5-6 poti sa iti faci cont nou. Cel putin asa am facut de fiecare data cand am revenit pe server, eu mi-am creat cont nou. Si iti spun din propria experienta, de fiecare data am jucat din ce in ce mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CusacK Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Eu am pierdut cont de level 9 atunci cand trebuia resetata parola, caci nu am mai stiut email, si nu ma-m plans.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Contactează un admin 3+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.