Jump to content

Factiunile pasnice... pline

Cristi1993

Recommended Posts

Daca suntem atat de multi playeri, de ce nu faceti factiunile mai mari sa incapem mai multi... Eu de exemplu am facut lvl 5 si nu pot intra in nici o factiune pasnica deoarece sunt pline. Si tin sa mentionez ca am mai jucat pe alte servere stiu cu ce se mananca jocul, asa ca ar trebui sa avem si noi (cei mici o sansa)...

Tot ce tu ai nevoie este răbdare.

Aici poți verifica întotdeauna câte locuri sunt, intr-o facțiune pașnică sunt în jur de 30 de locuri. ( http://b-zone.ro/rpg...ion-members.php )

Peste aproximativ 2 luni se preconizează punerea în funcțiune a celui de-al 3-lea oraș din San Andreas și anume San Fierro unde vor fi implementate cel puțin 3 noi facțiuni, rămâne de văzut. ( http://forum.b-zone....-fiero-opening/ )

Când observi că o facțiune are în jur de 20-25 de membrii ți-aș recomanda să verifici aplicațiile facțiunii.

Când îți apare următorul semn în partea stângă a topicului "Aplicații" kRgZ405.jpg înseamnă ca NU poți să aplici

Când îți apare următorul semn în partea stângă a topicului "Aplicații" pXaYziR.jpg înseamnă ca poți să aplici.

Îți doresc succes!

Prietene ai level 5 si pe tine te-a preocupat mai mutl sa faci plangere unui membri din NG in loc sa intri intr-o factiune.

Periodic mai exact cand numarul de membrii scade undeva sub 27 parca, se deschid aplicatii. Ai 11 zile pe forum, in acest timp au fost aplicatii deschise la medici, reporteri, school instructor. Dece nu ai aplicat?

Chiar daca unora li se pare ceva stupid, pentru ca are level mai mic cel care a facut acest topic, eu sunt de acord cu el. Ar fi corect, din punctul meu de vedere, ca factiunile pasnice sa aiba 40 de locuri, sau chiar mai mult, pentru ca toti incepatorii intra intr-o factiune pasnica si raman acolo ca sa faca rank mare, astfel ocupandu-se destul de repede.

Toată lumea trebuie să aștepte deschiderea aplicațiilor, indiferent că are level 5 sau 100. Pe viitor o să existe mai multe locuri în facțiuni și mai multe facțiuni astfel încât oricine o să aibă loc undeva.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.