Jump to content

Stiu ca nu are legatura dar va rog help..

imaqtbird

Recommended Posts

Imi cer miiii si miiiii de scuze ca postez aici ,insa nu gasesc niciun forum/categorie despre probleme jocuri. Aici mi s-a parut cel mai aglomerat si cum joc sa:mp ,m-am gandit ca ma puteti ajuta in legatura cu asta..Este vorba despre NFS World..Cand dau click pe iconita de launch imi da aceasta eroare. Stie cineva ce e de facut? ma chinui de vreo 2 zile si nu-mi dau seama ce trebuie sa-i mai fac. Am windows xp sp3..ADjeZ7y.jpg

Rog un moderator sa lase threadul deschis macar 48 de ore va rog. Multumesc mult!

Acum nici 1 luna am instalat windows xp dupa care am pus sp3 peste pentru ca asa imi mergea mai bine si inainte sa-l reinstalez. Daca te referi la joc ,nu. L-am luat de pe site-ul official si pe lap-top merge doar ca acolo am windows7 si nu vreau sa-l joc pe laptop pt ca se duce repede bateria si ma rog, e mai mult pt la munca ala. Windows7 pe acest pc nu cred ca-mi va functiona,precizez ca am instalat cd-ul original de la w7 pe lap-top , deci nu poate fi instalat si a 2-a oara.

Am rezolvat,multumesc KillerFish.

Salut winston, aceeiasi intrebare ti-o adresez si tie..ce treaba ai cu sa:mp? am scris foarte clar ca nu are nicio treaba doar ca nu stiu unde sa postez. Am rezolvat , puteti da T/C.

O seara excelenta!

Am rezolvat,multumesc KillerFish.

Salut winston, aceeiasi intrebare ti-o adresez si tie..ce treaba ai cu sa:mp? am scris foarte clar ca nu are nicio treaba doar ca nu stiu unde sa postez. Am rezolvat , puteti da T/C.

O seara excelenta!

Forumul are sectiuni pentru tot felul de lucruri, nu se posteaza toate la sa:mp, doar pentru ca sectiunea asta e frecventata de multi. Data viitoare cauta mai atent sectiunea potrivita. Topic closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.