Jump to content

Ajutor! mod masini

Asasinator

Recommended Posts

Poți eventual sa-ți descarci un GTA gata modat, gen GTA VIP, sau altele care au deja mașinile gata modificate, dar au și multe probleme. O să cam iei crash, etc.

exista pakcuri pentru toate masinile ..dar treb' sa le bagi tu cu un program anume ...selectezi masina si modul ..si tot asa dar crede-ma ca o sa primesti crash..daca nu sunt modurile originale..si sunt doar facute de altii si postate pe net o sa iei crash mereu eu asa pateam inainte si am preferat sa le scot e mai bine fara ......

Salut cum pot sa imi bag un mod pe masini? Nu as vrea sa stau sa descarc fiecare mod pt fiecare masina as vrea sa descarc 1 sg fisier unde sa aiba mod pt toate masinile va rog ma puteti ajuta?

Salut.

În primul rând, trebuia să postezi aici: http://forum.b-zone.ro/topic/93721-cerere-modspack/

În al doilea rând, să îţi explic cum se face un backup. Mergi în folderul unde e instalat GTA (Ex: C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\), dă dublu click pe fişierul "models" şi undeva înăuntru vei găsi "gta3.img" sau doar "gta3". Copiază-l altundeva după care poţi începe modarea jocului. Îţi recomand "ALCI's Img Editor" pentru instalarea modurilor.

Legat de modurile pe maşini, poţi face cum a spus . Dacă nu vrei aşa, singura metodă este instalarea maşinilor una câte una.

Ai grijă, numărul mare de moduri poate cauza efecte nedorite precum crash, lag, buguri vizuale, etc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.