Asasinator Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Salut cum pot sa imi bag un mod pe masini? Nu as vrea sa stau sa descarc fiecare mod pt fiecare masina as vrea sa descarc 1 sg fisier unde sa aiba mod pt toate masinile va rog ma puteti ajuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popandau Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Salut Asasin. Ai facut topicul asta intr-un loc gresit. Oricum...Trebuie sa iei fiecare masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asasinator Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 imi cer scuze ca am gresit locul dar am nevoie disperata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popandau Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Deci trebuie sa iei fiecare masina in parte. Ia-ti si GGMM sa le pui usor si fa backup inainte. Dar nu vad ce e rau in asta...Daca ar exista un pack cu toate, cel putin doua nu ti-ar placea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asasinator Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 da dar nu stiu sa fac backup si sa le bag asta e problema deaia ceream un sg fisier cu toate masinile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Poți eventual sa-ți descarci un GTA gata modat, gen GTA VIP, sau altele care au deja mașinile gata modificate, dar au și multe probleme. O să cam iei crash, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florea Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 exista pakcuri pentru toate masinile ..dar treb' sa le bagi tu cu un program anume ...selectezi masina si modul ..si tot asa dar crede-ma ca o sa primesti crash..daca nu sunt modurile originale..si sunt doar facute de altii si postate pe net o sa iei crash mereu eu asa pateam inainte si am preferat sa le scot e mai bine fara ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Salut cum pot sa imi bag un mod pe masini? Nu as vrea sa stau sa descarc fiecare mod pt fiecare masina as vrea sa descarc 1 sg fisier unde sa aiba mod pt toate masinile va rog ma puteti ajuta? Salut. În primul rând, trebuia să postezi aici: http://forum.b-zone.ro/topic/93721-cerere-modspack/ În al doilea rând, să îţi explic cum se face un backup. Mergi în folderul unde e instalat GTA (Ex: C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\), dă dublu click pe fişierul "models" şi undeva înăuntru vei găsi "gta3.img" sau doar "gta3". Copiază-l altundeva după care poţi începe modarea jocului. Îţi recomand "ALCI's Img Editor" pentru instalarea modurilor. Legat de modurile pe maşini, poţi face cum a spus . Dacă nu vrei aşa, singura metodă este instalarea maşinilor una câte una. Ai grijă, numărul mare de moduri poate cauza efecte nedorite precum crash, lag, buguri vizuale, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Nu merge cum vrei tu,trebuie sa descarci fiecare masina iar apoi sa o instalezi printr-un program de genul : Cleo,sami, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popandau Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Nu merge cum vrei tu,trebuie sa descarci fiecare masina iar apoi sa o instalezi printr-un program de genul : Cleo,sami, Sau GGMM...e mult mai usor cu ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.