Aleksandra Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Nick-ul tau: Aleksandra Descrierea bugului: Cand iau kick, nu mai imi apare nimic, doar imi scrie direct: ,, Server closed the connection " . Nu-mi mai arata motivul. [si am patit-o de mai multe ori ]. Screenshot(s): http://postimage.org/image/tklbvdv2x/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs AshimaPetrisor Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 e de la samp nu de la server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francizka Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 E de vina versiunea cea noua..0.3x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarzare Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Am vorbit cu Kelton si a zis ca este de la samp, de la noua versiune si ca trebuie sa faca Mastetrap timer ca sa apara intai morivul si dupa Server Closed the connection pentru ca acum apare intai asta si dupa ar fii trebuit sa apara motivul pentru ban / kick, insa nu mai are cand sa apara pentru ca deja esti out de pe server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.