Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Cerere Alexandrew Logo

TLG Alexandrew
 Share

Recommended Posts

Nick: Alexandrew

Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo.

Imagine (Optional): http://i.imgur.com/dcwhQ.png

Tema (In caz ca nu exista o imagine):

Text: In loc de regulament, sa scrie Amenzi. As dori sa fie acelasi scris.

Dimensiuni: Exact ca in acea poza.

Alte precizari: V-as ruga sa incercati sa faceti scrisul macar asemanator ca cel din poza(Unde scrie Regulament ma refer), iar designerii, v-as ruga sa nu mai dati T/C dupa 24H daca nu e decat o creatie :-J. MRYonutz, au trecut 5 zile de cand mi-ai dat T/C, au trecut 5 zile de la interdictie, te-as ruga sa nu mai dai T/C. Daca nu imi poti face tu, macar lasa-i pe altii care chiar doresc sa ma ajute :-J:). Multumesc pentru timpul acordat, astept creatii. Cea mai frumoasa va fi rasplatita cu un +.

MRYonutz, au trecut 5 zile de cand mi-ai dat T/C, au trecut 5 zile de la interdictie, te-as ruga sa nu mai dai T/C. Daca nu imi poti face tu, macar lasa-i pe altii care chiar doresc sa ma ajute :-J:).

Nu pot face eu?

Eu zic sa te mai documentezi, eventual sa-l intrebi pe empty_mdy cine i-a facut toate logourile de la topicuri. Iti zic eu cine, eu le-am facut. Eu am PSD de la ele, si practic, doar eu am dreptul sa le modific, fiind facute de mine, orice alta modificare facuta de altcineva inafara de mine, fiind considerata RIP.

Ai noroc ca se aproprie Pastele si sunt bun la suflet si nu-ti dau TC si la asta, ca normal asa ar fi trebuit, membrii neavand voie sa modifice o lucrare facuta de altcineva.

Daca mai ai ceva de zis, astept un PM. " :-J "

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.