JustAzeryx Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Nick-ul tau: MiLLIoner Descrierea bugului: Nu am licenta de fish si pot pescui, Screenshot(s): http://postimage.org/image/c60ezs55l/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRCraciun Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Nu cred ca e un bug , e "pescuit ilegal" . Daca te prinde un politist "te arde" . Asa imi facea si mie , un S.I. mi-a spus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozay Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Nu este bug daca nu ai licententa de fish primesti wanted 0.5 pentru fiecare peste pescuit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRCraciun Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Nu este bug daca nu ai licententa de fish primesti wanted 0.5 pentru fiecare peste pescuit. Eu prindeam 50 kg fara licenta si n-am primit 0.5 w niciodata...Se da doar daca te gaseste la locul de fish. (amenda cred) Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Nu este bug daca nu ai licententa de fish primesti wanted 0.5 pentru fiecare peste pescuit. Wanted-ul pentru pescuit ilegal a fost scos în update-ul 5.1.0 sau 5.1.5. Acum, dacă un poliţist te prinde cu peşti asupra ta dar fără licenţă de fishing, îţi va da o amendă în valoare de 15,000$. Da si cum ar fi eu sa dau 20k pe licenta si un civil de lvl 1 sa nu dea nimic si sa castige bani necinstit? Eu tot cred ca e bug Nick-ul tau: MiLLIoner Descrierea bugului: Nu am licenta de fish si pot pescui, Screenshot(s): http://postimage.org/image/c60ezs55l/ Tocmai spuneam că nu e bug. Se poate pescui dar dacă nu ai licenţă rişti să fii amendat. Un jucător de level 1 câştigă la fel ca unul de level 99...9. * v5.1.0* (16.01.2013) - Wantedul pentru Illegal fishing a fost scos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustAzeryx Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 Nu este bug daca nu ai licententa de fish primesti wanted 0.5 pentru fiecare peste pescuit. Eu prindeam 50 kg fara licenta si n-am primit 0.5 w niciodata...Se da doar daca te gaseste la locul de fish. (amenda cred) Nu cred ca e un bug , e "pescuit ilegal" . Daca te prinde un politist "te arde" . Asa imi facea si mie , un S.I. mi-a spus... Da si cum ar fi eu sa dau 20k pe licenta si un civil de lvl 1 sa nu dea nimic si sa castige bani necinstit? Eu tot cred ca e bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Nu este bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.