NimeniAltu BlackDeV1L Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 (edited) a Edited November 20, 2013 by Blade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 (edited) Ultimele sunt facute in After Effects, deci nu tin de Photoshop. Ca le-ai facut in AE si le-ai bagat in PS sa le faci .gif e alta treaba, dar nu vei mai posta astfel de creatii aici. Nu stiu de ce toti de pe comunitatea aia faceti avatarele in ceata. Eu prefer avatarele sa fie cat mai clare. Dupa parerea mea, un stroke pus pe overlay nu are ce cauta intr-o lucrare. Ori faci border alb/negru ori nu mai faci. Edited February 16, 2013 by Alpha287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NimeniAltu BlackDeV1L Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 Bre fiecare tine la stilu' lui, ok nu o sa mai postez facute in AE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Superbe lucrări, chiar te pricepi în arta design-ului, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Daca sunt facute in PS, eu te felicit, nu sunt lucrari de pro dar destul de bune, se vede ca ai imaginatie, succes pentru efortul depus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Daca sunt facute in PS, eu te felicit, nu sunt lucrari de pro dar destul de bune, se vede ca ai imaginatie, succes pentru efortul depus. In aceasta categorie este permisa postarea a 5 mesaje pe zi iar tu ai incalcat aceasta regula. Pentru ca esti la prima abatere vei primi avertisment verbal , urmand sa fii sanctionata cu warn'up la urmatorul pas gresit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Nu ai mai postat creatii de 2 saptamani. Daca vrei sa continui, vei trimite PM unui designer pentru a-ti deschide topicul. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts