Jump to content

[ Introducere ] Timmy.

Timmy
 Share

Recommended Posts

27_22_22_22_official_logo.png

• Nick-ul tau: Timmy.
  • Prenume: Mihai
  • Varsta: 17 ani
  • Locatia: România
  • Ocupatie: Student
  • Jocul(rile) preferat(e): HALO, LOL, World Of Warcraft, Hitman2, COD4, MW2.
  • Hobby-urile tale: Muzica şi cărţile.
  • Interese: Momentan nu am aşa ceva, vedem ce îmi rezervă viitorul.
  • O descriere despre tine: Salutare, mă numesc Mihai si am 17 ani. Locuiesc in România, în oraşul Brăila. Sunt o fire sociabila, indrazenata si cateodata usor visatoare. Imi place sa duc la bun sfarsit lucrurile pe care le incep, nu imi place sa depind de altcineva / altceva, lucrez mai bine pe cont propriu dar cateodata imi place sa fiu ajutat. Consider ca mereu noi, ca oameni avem de invatat ceva de la altii chiar daca acestia nu par la prima vedere dornici sa ne impartaseasca acel lucru. Unele lucruri pe care le invatam pe parcursul anilor sunt intamplatoare deoarece nu ni se intampla chiar noua ci apropiatiilor nostri. Revenind la subiect, am aflat de aceasta comunitate de la bunul meu prieten Machiavelli ( Anthony. ), si am zis sa incerc sa patrund in lumea gaming-ului care pentru a mine a fost de mult apusa. Mai multe vom vedea pe parcursul lunilor, sper sa ne intelegem bine.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: Machiavelli ( Anthony. )
  • Alte precizari?: Va salut !

Welcome

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.