Jump to content

Problema Placa video

Recommended Posts

Nume: Pavel

Ce problema ai?: Nu stiu cum sa activez placa video.

O scurta descriere a situatiei:Mi-am luat un laptop cu placa video NVIDIA geforce 610M de 1GB. Cand dau la cmd si scriu dxdiag imi arata placa: Intel core. Laptopul are 2 placi.. Una de la Intel si alta NVIDIA. Si eu vreau sa ruleze laptopul cu placa video NVIDIA nu cu aia incorporata.. Driverul il am de la nvidia totul e ok. Intrebarea mea este daca arata acolo la dxdiag ca e placa Intel asta inseamna ca placa video nVIDIA nu functioneaza? Cum schimb sa apara nVIDIA?

Screenshot: Nu este nevoie

Alte precizari: Sper sa ma ajutati

dublu click pe Display Adaptors

dublu click pe Display Adaptors

Multumesc. Am rezolvat problema. Am dat click dreapta pe san andreas si am dat run with graphycs system si am selectat Intel. Am intrat in joc si grafica era urata. Am selectat with nVIDIA (recomandat) si imi mergea foarte bine la fel cum imi mergea si inainte sa fac acest topic. Deci inseamna ca calculatorul ruleaza cu placa de date nVIDIA indiferent ca apare acolo la dxdiag Intel.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.