Jump to content

AlexFTW-Creations

AlexFTW
 Share

Recommended Posts

adrianob.jpg

alexftwsig.png

dewa.png

mrfl2.png

neasteaxd.png

ninu6.jpg

supermanuw.jpg

sig1h.jpg

st0le.png

Astept pareri!

sincer am o impresie ca toate astea is rip adica uitate la lucrarile din urma ma ai facut asa un salt deodata si dc in imaginea aia care e tipul ala de tine un spray in mana nu crie alexftw si scrie dew? adica tu pe restul lucrarilor ai scris alexFTW si pe astea ai scris dew? si pe img 3 dc scrie mrfloop si nu alexFTW si uitate si tu pe ultima poza e alt text pe majoritatea lucrarilor e alt text de asta ma face sa cred ca e rip

=)))) Auzi si tu RIP.. daca vreti sa stiti uitati`va pe forumu` ala care incepe cu e.g.a.... si uitati`va la gifts, sa vedeti cine ia facut avatrul lui deW si sematura lui MrFl00p, nu va mai dati voi cu parerea ca sunt poze furate si nu stiu ce daca nu stiti despre ce e vorba!! Ce credeti ca fac lucrari numai pentru mine? LOL :))) =))))

App..daca te uiti mai atent pe una mai scrie si Ninu pe alta mai scrie si RedLife si Nesteaxd... :-S

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.