South Smith Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Nume: Andrei Ce problema ai?: Nu pot sa joc unele jocuri online. O scurta descriere a situatiei: Nu cred ca sunt singurul care aceasta problema. Deci, nu pot sa joc fifa online cu prieteni sau sa tin un server de cs / sa:mp. Am inteles ca este de la modem, trebuie sa ii fac nu stiu ce chestie. Modemul este Huawei hg658. Screenshot: - Alte precizari: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Ca sa faci servere de cs/sa:mp/fifa.. iti trebuie sa ai unele porturi deschise, la sa-mp trebuie sa ai :7777 (udp/tcp) la cs 27015 (udp/tcp). Daca ai nevoie sa iti configureze cineva routerul da-mi pm mie cu id/pass de la teamviewer, si te ajut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Ca sa faci servere de cs/sa:mp/fifa.. iti trebuie sa ai unele porturi deschise, la sa-mp trebuie sa ai :7777 (udp/tcp) la cs 27015 (udp/tcp). Daca ai nevoie sa iti configureze cineva routerul da-mi pm mie cu id/pass de la teamviewer, si te ajut. El a zis ca nu poate sa se joace,nu sa creeze servere si sa le ruleze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 El a zis ca nu poate sa se joace,nu sa creeze servere si sa le ruleze. Deci, nu pot sa joc fifa online cu prieteni sau sa tin un server de cs / sa:mp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Am uitat sa mentionez ca daca joc dupa pc si vine cineva cu un laptop si se conecteaza prin wireless la acelasi modem merge sa jucam intre noi fifa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAdd Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Nume: Andrei Ce problema ai?: Nu pot sa joc unele jocuri online. O scurta descriere a situatiei: Nu cred ca sunt singurul care aceasta problema. Deci, nu pot sa joc fifa online cu prieteni sau sa tin un server de cs / sa:mp. Am inteles ca este de la modem, trebuie sa ii fac nu stiu ce chestie. Modemul este Huawei hg658. Screenshot: - Alte precizari: Multumesc. Modem Broadband? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Modem Broadband? Sincer sa fiu, chiar nu ma pricep. cred ca da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebby Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Pentru acele servere trebuie sa faci un port forward. Gasesti informatii pe google. Fifa nu am jucat niciodata, nu stiu cum functioneaza, dar probabil ca rezolvarea e similara cu cealalta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 Pentru acele servere trebuie sa faci un port forward. Gasesti informatii pe google. Fifa nu am jucat niciodata, nu stiu cum functioneaza, dar probabil ca rezolvarea e similara cu cealalta. Pff, am cautat dar niciun rezultat.. Ma gandeam daca ati putea vreunu care stiti sa mi-l faceti si mie cu team wier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Deci sa va lamuresc, el sigur are internet de la click net, care peste tot unde instaleaza internet lasa si modem, iar cei de la click net au peste tot numai ip-uri dinamice, la fifa cand aveam click net, nu mergea sa joci, adica sa hostezi dupa ip ul tau conexiunea fiind slaba, upload 512 kb/s( adica 50 - 60 kb/s in ce utlizezi tu - a10a parte ca la download), servere aceeasi problema, daca vrei sa tii servere si sa joci fifa online, asta insemnand sa tii tu hostul, trebuie sa schimbi firma de internet, mai ai o posibilitate, prin a suna la ei sa iti pui ip stabil, pentru a mentine acelasi ip la server, dar daca ai 10 playeri conectati pe server o sa vezi lag 1000 daca nu o sa pice direct asta din cauza vitezei de upload. Am uitat sa iti spun vezi ca este 1 euro sau 3 euro sa-ti ofere ip stabil la cei de la click net. Si cred ca am incheiat subiectul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 Deci sa va lamuresc, el sigur are internet de la click net, care peste tot unde instaleaza internet lasa si modem, iar cei de la click net au peste tot numai ip-uri dinamice, la fifa cand aveam click net, nu mergea sa joci, adica sa hostezi dupa ip ul tau conexiunea fiind slaba, upload 512 kb/s( adica 50 - 60 kb/s in ce utlizezi tu - a10a parte ca la download), servere aceeasi problema, daca vrei sa tii servere si sa joci fifa online, asta insemnand sa tii tu hostul, trebuie sa schimbi firma de internet, mai ai o posibilitate, prin a suna la ei sa iti pui ip stabil, pentru a mentine acelasi ip la server, dar daca ai 10 playeri conectati pe server o sa vezi lag 1000 daca nu o sa pice direct asta din cauza vitezei de upload. Am uitat sa iti spun vezi ca este 1 euro sau 3 euro sa-ti ofere ip stabil la cei de la click net. Si cred ca am incheiat subiectul Ok. In mare parte cam ai dreptate, doar ca am internet de la Rometelecom, doar ca este cam aelasi lucru. Mersi oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Topic Closed , ti-a explicat Yoshi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts