Jump to content

Dont drink and drive!

CusacK
 Share

Recommended Posts

Este un clip realizat de mine, este primul mei film deci sa nu radeti.....

Sper ca v-a placut bafta.

Edited by Kandel

Nu cred ca sunt de acord cu ceilalti cu "ideea buna". Eu cand am inceput sa fac filmulete, inainte sa le incarc pe youtube m-am gandit cine s-ar uita la ele.. sunt praf.

Fiecare filmulet trebuie sa transmita un mesaj.. La tine nu iti vine nici un sentiment emotional. Si scrisu ala de pe ecran in mijloc.. e greu sa cumperi fraps sau sa il pieratezi?..

"E foarte bine pentru un inceput".

Macar daca accidentul ar fi fost mai !_WOW_!.Dar este monoton, chestii de genul se intampla si in RL, aparand mereu la stiri.

Incearca sa filmezi cu FRAPS, deoarece este destul de enervant scrisul de pe mijloc.

Macar daca accidentul ar fi fost mai !_WOW_!.Dar este monoton, chestii de genul se intampla si in RL, aparand mereu la stiri.

Incearca sa filmezi cu FRAPS, deoarece este destul de enervant scrisul de pe mijloc.

Filmez cu Fraps dar programul cu care editez nu stiu ce sa folosesc. Si deasta este scrisul acela in mijloc.

Cum a spus si madytz daca il dezvoltai iesea ceva frumos :) .

Da, chiar m-am gandit sa dezvolt acest film...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.