Jump to content

Sabzaky - Creations !

Sabzaky
 Share

Recommended Posts

zici d mne k nush sa integrez textul :-J

:| ... am zis doar ca nu ai integrat bine dar in fine !!!

Am sa mai lucrez la Text ca nu stiu de ce la ultimele mele creatii nu imi iese deloc :| !

Sbazaky stii ceva /:) hai fara off topic cawarn up igrija =00

Dezzierr :| Sincer ... Nici macar nu poti da Warn Up :-J !!

+ La Bello de ce nu comentezi ca posteaza in " Bello Creations " !? :| .. ci " Pareri " si etc ? :-J !!

Deci sabzaky/...

Eu pot sa zic ca aia nui creatia ... ta ... deoarece e prea buna pentru ce text facii..

poate aui psd de la ea dar de pe siteuri ...

Aia nui creatia ta ...

Ce creatia ai facut si textu sa fim seriosi paint

Te avertizez daca gasesc ceva rip o incurci amarnic

Chiar daca nu folosesc photoshop , cred ca am voie sa comentez si eu putin la creatiile lui.

Bravo sabzaky , imi plac , ai avansat foarte repede. +10

damn ... nu stii sa integrezi textul in lucrare si nici nu se intelege ce scrie akolo :| fie..

BA ESTI MAESTRU IN PHOTOSHOP DE VORBESTI DESPRE TEXT?

Uitati-va la voi frate,habar n-aveti sa faceti o lucrare complexa,si vorbesti de altul.

bine ma ! cum zici tu zeule te crezi cel mai bun in ps si pe deasupra esti... eu doar am zis asta dar tu mai mult descurajezi in loc sa ii incurajezi omg !

Tu ala care stii tot in ps ejti invatat cu ps de cand te-ai nascut mai lasa'ne frate :| prea suferi de tine nici nu meriti designer

mai si copiezi un tutorial =)) kre nici nu e facut d tne si ai si designer.. cred k lu bobo ia fost mila d tne de nu ti-a scos functia de designer =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.