Jump to content

Only - Problema deschidere programe

Share

Recommended Posts

Motive posibile: download intrerupt sau cu erori, fisiere infectate cu un virus si blocate de antivirus, fisiere care au fost infectate si dezinfectarea lor a dus la corupere...

sunt sanse foarte mari ca sistemul sa fie virusat.

Instaleaza un antivirus, scaneaza si vezi ce obtii.

Motive posibile: download intrerupt sau cu erori, fisiere infectate cu un virus si blocate de antivirus, fisiere care au fost infectate si dezinfectarea lor a dus la corupere...

sunt sanse foarte mari ca sistemul sa fie virusat.

Instaleaza un antivirus, scaneaza si vezi ce obtii.

Cred ca este : fisiere infectate cu u virus blocate de antivirus. Asta sigur este. Ce pot sa fac?

Nume: Only

Ce problema ai?: Cand intru in orice program imi da o eroare.

O scurta descriere a situatiei:

Screenshot: http://i.imgur.com/EEwPnaw.jpg

Alte precizari: Multumesc.

Fiind moderator PC se presupune ca stii ce trebuie sa faci. Cu toate astea, sa nu fiu rautacios iti spun ca trebuie sa instalezi un antivirus si sa scanezi toate partitiile.

In cazul in care iti detecteaza majoritatea fisierelor ca fiind virusate insamna ca ai luat un "spider" si computerul tau necestia reinstalarea unui sistem de operare.

Fiind moderator PC se presupune ca stii ce trebuie sa faci. Cu toate astea, sa nu fiu rautacios iti spun ca trebuie sa instalezi un antivirus si sa scanezi toate partitiile.

In cazul in care iti detecteaza majoritatea fisierelor ca fiind virusate insamna ca ai luat un "spider" si computerul tau necestia reinstalarea unui sistem de operare.

Acum asta fac , am luat Nod32 si am dat scan. Este 28% si am 24 de virusi. Am moderator la sectiunea World Wide Web.

in orice program sau doar sa-mp.exe ?

daca e doar in sa-mp.exe, dezinstaleaza si instaleaza din nou

daca e in toate programele de tip .exe inseamna ca ai virusi iar in acest caz nici cel mai bun antivirus nu ii poate inlatura

reinstaleaza windows-ul si scapi de problema

bafta

Edited by Radu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.