Jump to content

Ce windows imi recomandati ?

Share

Recommended Posts

Se scrie "imi", fara liniuta. Si la interest "sa ii ajut pe altii". Bits, nu bit's, ce ai scris tu, se traduce "al bitilor". Da' se scuza, nu? Esti din Ibiza.

Ia-ti Windows 7... Desi capacitatea RAM nu echivaleaza cu procesorul prea bine. Poti incerca si Windows8, why not? Dar mai pune macar 2 GB RAM.

Edited by Stepf Richter

Se scrie "imi", fara liniuta. Si la interest "sa ii ajut pe altii". Bits, nu bit's, ce ai scris tu, se traduce "al bitilor". Da' se scuza, nu? Esti din Ibiza.

Ia-ti Windows 7... Desi capacitatea RAM nu echivaleaza cu procesorul prea bine. Poti incerca si Windows8, why not? Dar mai pune macar 2 GB RAM.

Ms.... dar nu am grija asta de a scrie corect pe net..... si daca e ceva personal trimite pm .

Eu ti-as recomanda Windows Xp / Windows 7 la "dotarile" pe care le ai.

Nu ti-as recomanda Windows 8. De ce? Unele programe nu merg pe el si de asemenea nu cred ca ti-ar suporta foarte bine sistemul, iar la cateva saptamani / luni vei avea probleme cu computer-ul.

Ecran cu touch? Daca taceai, filozof ramaneai...

Bai baiatu... acuma fara suparare... u ai de comentat de fiecare data ce tot rupi raspunsurile la altii ?

Zii omule frumos, explicai... ai vip si degeaba.

Pe net toti sunteti cei mai buni, in realitate clociti pe scaun la PC.

Ce naiba sunteti asa ? Trezitiva fratilor nu toti suntem ok ca ''voi''... mda toti sunteti perfecti.

Edited by paLmaT

Pentru dotarile calculatorului tau iti recomand un Windows 7 home premium.

Multumesc ! Am vazut si mai sus aceasta recomandare... dar care e diferenta w7 home si w7 ultumate sau altele ?

Bai baiatu... acuma fara suparare... u ai de comentat de fiecare data ce tot rupi raspunsurile la altii ?

Zii omule frumos, explicai... ai vip si degeaba.

Pe net toti sunteti cei mai buni, in realitate clociti pe scaun la PC.

Ce naiba sunteti asa ? Trezitiva fratilor nu toti suntem ok ca ''voi''... mda toti sunteti perfecti.

Tu sa te certi cu mine cand ai stii sa scrii in romana. Nu-mi pasa ca nu vrei sa te obosesti "sa scrii corect pe net". Scuza asta e patetica. E un fel mascat de a spune "nu stiu sa scriu si probabil nici sa vorbesc corect, dar sunt pe net si imi permit". Sper sa pici bacu', daca vei ajunge acolo. Si pentru acel VIP nu am facut ceva recent, ci l-am primit pentru ca in trecut am avut anumite competente de care comunitatea s-a folosit. Intelegi? Nu am aplicat pentru functia asta si in niciun caz nu mi-a fost data pentru ca vreau sa ajut lumea. Am facut-o pentru ca, de asta am si primit functiile pe care le-am primit, imi place sa ajut, pentru ca si mie imi place sa fiu ajutat.

Home Premium si Ultimate sunt la fel, aproape. Mai e si Professional. Au unele lucruri in plus sau in minus. Ultimate e cel mai complex si le cam are pe toate(ma refer la buguri rezolvate si cateva aplicatii). Daca tot bagi 7, baga Ultimate.

Tu sa te certi cu mine cand ai stii sa scrii in romana. Nu-mi pasa ca nu vrei sa te obosesti "sa scrii corect pe net". Scuza asta e patetica. E un fel mascat de a spune "nu stiu sa scriu si probabil nici sa vorbesc corect, dar sunt pe net si imi permit". Sper sa pici bacu', daca vei ajunge acolo. Si pentru acel VIP nu am facut ceva recent, ci l-am primit pentru ca in trecut am avut anumite competente de care comunitatea s-a folosit. Intelegi? Nu am aplicat pentru functia asta si in niciun caz nu mi-a fost data pentru ca vreau sa ajut lumea. Am facut-o pentru ca, de asta am si primit functiile pe care le-am primit, imi place sa ajut, pentru ca si mie imi place sa fiu ajutat.

Home Premium si Ultimate sunt la fel, aproape. Mai e si Professional. Au unele lucruri in plus sau in minus. Ultimate e cel mai complex si le cam are pe toate(ma refer la buguri rezolvate si cateva aplicatii). Daca tot bagi 7, baga Ultimate.

Ms pt explicatia cu windowsul....dar textul tau nu are nici o legatura cu ce am zis eu...:(. De ce va supara adevarul si doriti raul altora chiar nu va inteleg gandirea voastra, sincer nu are rost sa te agiti asa. Ai sa deschizi ochii mai incolo si ai sa vrei sa faci lucruri pe care nu poti pt ca nu le-ai acceptat. Bune, rele cum o fi, acceptale ca o sa ai nevoie de ele mai tarziua pt a stii cum sa procedezi. Un sfat prietenesc, nu vreau sa me cert cu tine nu vreau sa te jicnesc, dar relaxeazate.

Windows XP SP 3 sau Windows 7 32 biti ( x86 ), asta depinde de tine...

Windows XP cere mai putine resurse la jocuri, in schimb Windows 7 cere mai multe, dar nu cu foarte mult.

Deci, daca vrei sa te joci, bagi un Windows XP.

Din ce spui tu acolo, ti-as recomanda XP SP3. Windows 7 e placut pentru grafica, dar nu cred ca e destul de bun pentru pc-ul tau :) .

Windows XP SP 3 sau Windows 7 32 biti ( x86 ), asta depinde de tine...

Windows XP cere mai putine resurse la jocuri, in schimb Windows 7 cere mai multe, dar nu cu foarte mult.

Deci, daca vrei sa te joci, bagi un Windows XP.

Acuma mi-am instalat windows 7 ultimated 86biti si sa vad cum merge. Thx.

Din ce spui tu acolo, ti-as recomanda XP SP3. Windows 7 e placut pentru grafica, dar nu cred ca e destul de bun pentru pc-ul tau :) .

SP3 am folosit pana acuma si a fost ok. Dar doream sa incerc si alt ceva.

Windows XP SP 3 pentru hardware ce il ai tu.

Sa vad cum ma impac cu w7 daca nu il schimb in XP SP3.

Depinde, XP SP3 pt securitate, SP2 pentru viteza mai mare.

Multumesc. Chiar asta nu stiam .

Avand in vedere ce placa video,pentru o performanta mai buna iti recomand XP SP2.

/// ai primit destule raspunsuri,ai de unde alege.

Edited by Radu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.