Vinox Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Aici imi voi prezenta creatiile mele facute in PhotoShop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinox Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 (edited) Acele dungi nu au ce cauta acolo, sunt inestetice, rigide si nu au nicio legatura cu restul -vorbesc de dungile negre din colt- Contrastul este atat de ridicat incat tipul zici ca a stat cinci ore la plaja timp de o luna -mai ales partea galbena de deasupra tricoului-, iar dunga alba de pe nas... ce naiba e cu ea? -ma rog, sunt mai multe, dar aia este cea care iese cel mai mult in evidenta-, iar culorile sunt arse -din cauza contrastului-. Sa nu mai zic ca lucrarea in sine arata foarte lq. Bafta, cred. Edited March 5, 2013 by Daniela Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Pentru inceput e o imagine frumoasa.. dar ai putea progresa sa incerci si altceva...+ de asta contrastul e prea mare.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swagen Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Imi plac lucrarile, tine-o tot asa. Felicitarile mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Nu ai mai postat creatii de 2 saptamani. Daca vrei sa continui, vei trimite PM unui designer pentru a-ti deschide topicul. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts