Jump to content

Portofoliu F4L oTo

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

Se pare că și lucrarea mea ai adăugat-o în portofoliu și celelalte lucrări sunt destul de frumoase ai progresat foarte mult.

Adaug tot ce cred eu ca imi iese cat de cat bine..chiar daca nu ai purtat-o mie mi-a placut.

1LpXUhF.png4bSsbsy.png

Edited by F4L oTo

Avatarul cu dragonball e cel mai reusit al tau la care se vede ca ai facut ceva,in loc sa ai doar un stock pe care puneai niste blur.

Cat despre critici ..Nu le accepti deloc..La mine ti-ai gasit o scuza la hawai ala ti-ai gasit alta scuza;)

Avatarul cu dragonball e cel mai reusit al tau la care se vede ca ai facut ceva,in loc sa ai doar un stock pe care puneai niste blur.

Cat despre critici ..Nu le accepti deloc..La mine ti-ai gasit o scuza la hawai ala ti-ai gasit alta scuza;)

Nu imi gasesc scuze,dar nu accept critici din partea cuiva care nu imi demonstreaza ca stie ce zice, si nu zice doar aberatii cautate pe google.

@@F4L oTo, Foarte frumoase avatarele,imi poti face si mie unul care sa reprezinte national guard?

Felicitari pentru portofoliu.

Fa o cerere si daca o sa am timp o sa iti fac unul

Unele sunt reusite cu effecte si font bine ales si mai ales bine aranjat. La altele ai adaugat doar un text care sincer este in + pe respectivul avatar sau semnatura. Oricum felicitari pentru munca depusa , si tine-o tot asa . O sa le perfectionezi cu timpu!

Unele sunt reusite cu effecte si font bine ales si mai ales bine aranjat. La altele ai adaugat doar un text care sincer este in + pe respectivul avatar sau semnatura. Oricum felicitari pentru munca depusa , si tine-o tot asa . O sa le perfectionezi cu timpu!

Cred ca la multe din ele textul era necesar pentru ca asa a cerut cel care a dorit creeatia, mersi.

:))) Foarte tare aia cu gigi cand ranjeste,ar fii fost mai interesant cu o sclipire dinaia cand zambeste :)) Oricum felicitari,se vede ca ai experienta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.