Tom Hagen Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Nick tom.hagen Rank: LiderAm sanctionat membrul/membrii : Tommy.Lee,[us]Toreno,Kev1nster,Je.Alexx,Ikenz,Andre1s,Alyn17.Sanctionat/i cu : FWMotivul : lipsa war.Dovada : RPG Alte precizari:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Hagen Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Nick tom.hagen Rank: LiderAm sanctionat membrul/membrii : alynSanctionat/i cu : 2x fwMotivul : Lipsa waruri pe mai multe zileDovada : evidenta pe forum si pe rpg. Alte precizari: - Nick : tom.hagen Rank: liderAm sanctionat membrul/membrii : torenoSanctionat/i cu : 1fw Motivul : lipsa waruri.Dovada : evidenta pe forum si pe rpg Alte precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 (edited) Nick: [AIM]TiG3R Rank: Sub-LiderAm sanctionat membrul/membrii : Fulger. | KarimSanctionat/i cu : FWMotivul : Absenta war 3/3.Dovada : evidenta pe forum si pe rpg. Alte precizari: Imi pare rau fulger, iar la tine karim demisia pusa dupa war nu inseamna ca te scapa de sanctiuni, cred ca sti asta ai fost lider. Nick: [AIM]TiG3R Rank: Sub-LiderAm sanctionat membrul/membrii : St3l1anSanctionat/i cu : Amenda 10.000$Motivul : Absenta war 1/3.Dovada : evidenta pe forum si pe rpg. Alte precizari: Alta data anunta daca intervine o problema sau daca nu nu iesi la nervi. Edited January 27, 2015 by T I G 3 R Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 (edited) Nick: [AIM]LevelUpz0r Rank: LiderAm sanctionat membrul/membrii : Fulger.Sanctionat/i cu : FWMotivul : Absenta war 3/3 => 3/3 FWDovada : evidenta pe forum si pe rpg. Alte precizari: Imi pare rau. POSTEZ EU PT EL Nick: [AIM]TiG3R Rank: Sub-LiderAm sanctionat membrul/membrii : Midou_hajSanctionat/i cu : AVMotivul : Absenta war 2/3 Dovada : evidenta pe forum si pe rpg. Alte precizari: Imi pare rau. Date: 28.01.2015 Nick: [AIM]TiG3R Rank: Sub-LiderAm sanctionat membrul/membrii : St3l1an Sanctionat/i cu : AVMotivul : Absenta war 2/3Dovada : evidenta pe forum si pe rpg. Alte precizari: Imi pare rau. Data: 27.01.2015 Edited January 29, 2015 by T I G 3 R Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Nick: [AIM]TiG3R Rank: Sub-LiderAm sanctionat membrul/membrii : St3l1an Sanctionat/i cu : AV =====> Acumalare de 2 AV => FWMotivul : Absenta war 1/1Dovada : evidenta pe forum si pe rpg. Data: 02.03.2015 Alte precizari: Data viitoare vei primii direct FW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mani Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 (edited) Nick MaNiaCul34 Rank: 5 (Brigadier)Am sanctionat membrul/membrii : CombaTer.[FMA], [uS]Krups, Mr.Andrrei.Sanctionat/i cu : Amenda, 2.000$ de fiecare.Motivul : Spam sau Caps Lock on pe [/f] Dovada : http://postimg.org/image/yeiza8ocl/ http://postimg.org/image/s23u0elad/ Alte precizari: Aveti 24 ore la dispozitie sa postati in topicul amenzi! Data viitoare poate ascultati de vorba buna. Edited February 4, 2015 by NuSuntMaNiaCul34 RASKALOV Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Nick: [AIM]TiG3R Rank: Sub-LiderAm sanctionat membrul/membrii : Combater. Sanctionat/i cu : Amenda 15.000$Motivul : DM in HQ EXCESIV !Dovada : Pun daca e nevoie. Data: 13.02.2015 Alte precizari: Ai 24 de ore sa o platesti si sa-mi dai PM cu plata sau sa postezi la Seif. Altfel primesti FW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RxFCoG Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Nick: [CBN]xFCoG Rank: 5Am sanctionat membrul/membrii : zNoss , OldNab Sanctionat/i cu : Amenda 10.000$ fiecareMotivul : DM excesivDovada : Pun daca e nevoie. Data: 14.02.2015 Alte precizari: Aveti 24 de ore sa o platiti si sa-mi dati PM cu plata sau sa postezi la Seif. Altfel primiti FW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 (edited) Nick [AIM]Tig3R Rank: Sub-liderAm sanctionat membrul/membrii: Lowly / MyAir / FloranceSanctionat/i cu: FWMotivul: Absenta war 4/4.Dovada: evidenta war + rpg site. Alte precizari: - Nick [AIM]Tig3R Rank: Sub-liderAm sanctionat membrul/membrii: Mr.CraZySanctionat/i cu: Amenda 500$Motivul: Absenta war 1/4.Dovada: evidenta war + rpg site. Alte precizari: - Edited February 17, 2015 by AIM HABZ0R Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Nick [AIM]Tig3R Rank: Sub-liderAm sanctionat membrul/membrii: Lowly / MyAir Sanctionat/i cu: Demitere cu 60/60 FP.Motivul: Absenta war 4/4 + Acumulare de 3/3 in mai putin de 2 saptamani.Dovada: evidenta war + rpg site. Alte precizari: Imi pare rau. Nick [AIM]Tig3R Rank: Sub-liderAm sanctionat membrul/membrii: FloranceSanctionat/i cu: FWMotivul: Absenta war 4/4.Dovada: evidenta war + rpg site. Alte precizari: Imi pare rau. Nick [AIM]Tig3R Rank: Sub-liderAm sanctionat membrul/membrii: OldNabSanctionat/i cu: AVMotivul: Absenta war 2/4.Dovada: evidenta war + rpg site. Alte precizari: Imi pare rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Nick [AIM]Tig3R Rank: Sub-liderAm sanctionat membrul/membrii: SkipperSanctionat/i cu: FW x2Motivul: Absenta war 4/4 + cerere de inactivitate fara sa aiba 2 saptamani in factiune.Dovada: evidenta war + rpg site + forum. Alte precizari: Imi pare rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 (edited) Nick [AIM]Tig3R Rank: Sub-liderAm sanctionat membrul/membrii: Giuli_Sanctionat/i cu: FW Motivul: Semn obscen pe chatul gangului (/f )Dovada: O pun daca e nevoie. Alte precizari: - Nick [AIM]Tig3R Rank: Sub-liderAm sanctionat membrul/membrii: MR69Sanctionat/i cu: Amenda 2.500$Motivul: Spam + caps pe /fDovada: Pun daca e nevoie. Alte precizari: Edited February 21, 2015 by T I G 3 R Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Nick [AIM]Tig3R Rank: Sub-liderAm sanctionat membrul/membrii: Darax Sanctionat/i cu: FW + Demis cu 3/3.Motivul: Acumulare de 3/3, al treilea FW pt absenta war.Dovada: Evidenta war + RPG site. Alte precizari: - Nick [AIM]Tig3R Rank: Sub-liderAm sanctionat membrul/membrii: Darax Sanctionat/i cu: AV + amenda 1000$Motivul: Absenta 3/4 waruri.Dovada: Evidenta war + RPG site. Alte precizari: - Nick [AIM]Tig3R Rank: Sub-liderAm sanctionat membrul/membrii: Darax Sanctionat/i cu: Amenda 500$Motivul: Absenta 1/4 waruri.Dovada: Evidenta war + RPG site. Alte precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
South keNNeDy Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 (edited) Nick: [AIM]KeNNeDy Rank: LeaderAm sanctionat membrul/membrii: GabitzaColinskySanctionat/i cu: FWMotivul: Semne obscene ( Reclamatie Site )Dovada: RPG.B-ZONE.RO Alte precizari: Mai atent data viitoare! Edited March 1, 2015 by AIM HABZ0R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 (edited) Nick [AIM]RPMotarel Rank: liderAm sanctionat membrul/membrii: COG Sanctionat/i cu: FW x2Motivul: Santaj sa ii platesc 200k in schimbul unui post!Dovada: http://imgur.com/nX1fUgg,avMgjGn,W1UZJBr,lYvImOu,Ex8SAQr,0qjXzUj,aJGzbrW,cZyZ3sK,VHcdUgM,LaYcP3g,fp7y05e,T94bk9t,atO9iuD,TI6GlTY#13 Alte precizari: Imi pare rau. Adio COG Edited March 21, 2015 by Danisasuke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Nick [AIM]RPMotarel Rank: liderAm sanctionat membrul/membrii: .Dyson.Sanctionat/i cu: Advertisment VerbalMotivul: Glume proaste cu un alt player.Dovada:https://imgur.com/a/TseaJ Alte precizari: Sa nu se mai intample! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Nick [AIM]RPMotarel Rank: liderAm sanctionat membrul/membrii: NicromSanctionat/i cu: FWMotivul: LimbajDovada: check. rpg Alte precizari: Sa nu se mai intample! Nick [AIM]RPMotarel Rank: liderAm sanctionat membrul/membrii: Ansife_ballentinesSanctionat/i cu: FWMotivul: C BugDovada: check. rpg Alte precizari: Sa nu se mai intample! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Nick [AIM]RPMotarel Rank: liderAm sanctionat membrul/membrii: .Dyson.Sanctionat/i cu: 3XFWMotivul: Limbaj, Limbaj si Cere Rank pe /f!Dovada: http://imgur.com/Fc4xfcc,r0esHPc,NHVaCrS Alte precizari: Sal Pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Nick [AIM]RPMotarel Rank: liderAm sanctionat membrul/membrii: Drecsy si MafiotulSanctionat/i cu: FWMotivul: LimbajDovada: Check RPG Alte precizari: Sal Pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Nick [AIM]RPMotarel Rank: liderAm sanctionat membrul/membrii: AnndiSanctionat/i cu: FW + Demis cu 60 fpMotivul: Limbaj + ban permanentDovada: Check RPG Alte precizari: Sal Pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Nick [AIM]RPMotarel Rank: liderAm sanctionat membrul/membrii: Razvanys, G.Unit, MIonut, MC1Sanctionat/i cu: FW Motivul: Absenta la warDovada: Check evidenta waruri Alte precizari: Sal Pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 (edited) Nick [AIM]RPMotarel Rank: lider Am sanctionat membrul/membrii: Mafiotul06 si .Soryn Sanctionat/i cu: FW Motivul: Limbaj Dovada: Check rpg +http://imgur.com/a/uh0H3 Alte precizari: Sal Pa Edited April 12, 2015 by Danisasuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
DdS REY Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 (edited) Nick Rey / Rank: lider / adminAm sanctionat membrul/membrii:Adrean si .SorynSanctionat/i cu: FW Motivul: Cearta pe /f chat / Nu asculta de rank superior (lider/admin)Dovada: PM.Alte precizari: Soryn demis 3/3 fw -> 60 fp mai un FW pt reclamatie RPG site, dm aiurea. Edited April 13, 2015 by Mr Rey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Nick [AIM]RPMotarel Rank: lider Am sanctionat membrul/membrii: Mafiotul06 Sanctionat/i cu: FW Motivul: Limbaj Dovada: http://m.imgur.com/zCk0Ebh Alte precizari: Sal Pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Nick [AIM]RPMotarelRank: liderAm sanctionat membrul/membrii: WellerSanctionat/i cu: 2xAV->FWMotivul: check rpgDovada: Alte precizari: Sal Pa Nick [AIM]RPMotarelRank: liderAm sanctionat membrul/membrii: WellerSanctionat/i cu: FWMotivul: abuz la warDovada: check rpgAlte precizari: Sal Pa Nick [AIM]RPMotarelRank: liderAm sanctionat membrul/membrii: WellerSanctionat/i cu: FWMotivul: dmDovada: check rpgAlte precizari: Sal Pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts