Jump to content

[B-Battle] TheKevin vs Shooter


Redzm
 Share

Recommended Posts

Mi-am dat seama a cui e lucrarea fiecăruia. Votez lucrarea nr. 1, îmi plac efectele şi lumina.

Edited by Geoo
Link to comment
Share on other sites

1. Daca ar fi fost mai mult lucrata era mult mai ok. Culorile in mare parte sunt sterse, astfel cromatica fiind putin paralela, mai ales ca nu se potriveste cine stie ce cu personajul. Capitanul America nu este bine integrat si pozitionat, in sensul ca de exemplu i-ai sters mana din spate, ma rog, cum am mai zis, daca se lucra mai cu atentie per total nu ar fi fost mare problema. Acea textura bokeh nu prea are ce cauta acolo deoarece nu se armonizeaza cu render-ul ca lumea. In fine, cu toate acestea o votez.

2. Dimensiunile... ma depasesc, ca sa nu zic altceva. Smudge-ul este in toate directiile, flow-ul deja se afla in cinci parti si depth-ul lipseste. Personajul e oversharpen si prost integrat si pozitionat, da, mai rau decat la prima lucrare. Luminile si umbrele-s puse la nimereala din cate vad, ma rog.

Link to comment
Share on other sites

Votez lucrarea 1 chiar daca renderul nu e bine integrat in lucrare si culorile nu sunt ca lumea. Cel cu lucrarea 2 a plesnit-o urat. Cum a zis si Daniela, smudge-ul e in toate directiile si renderul e mai prost integrat ca cel din prima lucrare.

Link to comment
Share on other sites

Ca şi Geoo, mi-am dat seama din prima care este a lui Shooter şi care este a lui Kevin.

Îmi place mult lucrarea numărul 2, efectele bine alese, îmi plac surele de lumină, deci are votul meu.

Link to comment
Share on other sites

Lucrarea 2 este mult mai mult lucrata, dar din pacate pentru cine a facut-o, nu e important sa muncesti mult ca sa-ti iasa ceva bun.

Exemplu este in acest topic. Lucrarea 1 se vede ca are efecte mai placute, culori mai placute.

Decizia finala, votez lucrarea 1.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.