Asasinator Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Nick-ul tau: Asasinator Descrierea bugului: Pai am dat rent la o casa din jefferson si nu mai puteam iesii afara... am iesit din joc si am intrat iar si a mers... dar dupa ce am revenit in casa iar nu puteam iesii Screenshot(s): http://postimage.org/image/5iw4lvgg3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Ce ID are casa? Nu prea cred că e bug la ea, însă o să verific. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Din cate vad tu esti foarte aproape de usa. La casele cu interioru' ala trebuie sa fii putin mai departe de usa ca sa functioneze comanda /exit. Da-te un pas mai inspre centrul casei, indeparteaza-te un pas de usa, adica, si ar trebui sa mearga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asasinator Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 are id 120 si da ai dreptate aproape de usa nu functioneaza. Dar de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Nu merge pentru că are poziția din interior setată mai departe de ușă. Unde te dă când dai /enter e locul în care trebuie să dai și /exit. Nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.