Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sony anunta Xperia Tablet Z


F l o y N
 Share

Recommended Posts

sony_xperia_tablet_z.jpg

 

 

 

Sony a anuntat in Japonia o noua tableta ce poarta numele Xperia Tablet Z. Acest dispozitiv era asteptat de cateva saptamani si uita ca nu intarzie sa apara. Cu Xpaeria Tablet Z, Sony incearca sa intre in rand cu ceilalti producatori la capitolul tableta si sper sa ajunga sa detina o cota de piata destul de importanta.

 

Din punct de vedere hardwate Sony Xperia Tablet Z nu dezamageste. Aceasta vine echipata cu procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5GHz si 2GB RAM. Spatiul de stocare este de 32GB si la nevoie poti introuce un card microSD. Ecranul masoara 10″, rezolutie FullHD (1,920 x 1,200). Camera foto are senzorul de 8.1MP si este capabila sa filmeze 1080p@30fps. La capitolul conectivitate avem NFC cat si LTE. De asemenea, mai trebuie mentionat ca Sony Xperia Tablet Z este rezistent la apa si praf. Ca sistem de operare, aceasta vine cu Android 4.1.

 

Sursa: Engadget

Link to comment
Share on other sites

Daca va avea acelasi tip de ecran ca Xperia Z(smartphone-ul),cu acele unghiuri foarte proaste de vizionare,nu prea cred ca merita cat va cere(presupun ca peste 2500lei).Eu unul as merge pe un Nexus 10 sau un Transformer de la Asus.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.