Sp00k Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Salut , am vazut ca cei care se ocupa cu aceaqsta sectiune a forumului sunt destul de priceputi asa ca m-am gandit sa incerc , poate rezolv problema. Am un telefon LG t310 si nu se mai functioneaza difuzorul dar cand pun casti se aude , probabil e ceva marunt si se poate rezolva. Astept pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F l o y N Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Daca se aude prin casti nu inseamna ca nu este stricat difuzorul ca nu are nici o legatura castile cu difuzoru! Sfatul meu este sa te duci la un servis sa vezi! Asta este parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 (edited) @@Sp00k , dute cu el la un service si o sa-ti zica sa ii schimbi difuzorul . Vezi ca difuzorul ala costa aproximativ 10 lei , sa nu te pacaleasca la service cumva . Edited March 13, 2013 by Weeld 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Daca spui ca se aude,probabil ca e putin afectat,ceva genul doar o zona.. Du-te la un magazin de reparatii telefoane,dar te asigur ca nu va costa mult,deoarece se aude,nu e stricat in totalitate. Eventual,incearca sa-l mai cureti de praf,desfa-l,acolo unde se aude,si sterge-l atent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp00k Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 (edited) Multumesc , il voi curata iar daca nu functioneaza voi merge la un service , ma gandeam ca se poate rezolva printr-o updatare de soft. Edited March 13, 2013 by Sp00k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonellu Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Multumesc , il voi curata iar daca nu functioneaza voi merge la un service , ma gandeam ca se poate rezolva printr-o updatare de soft. Astea ar fi singurele solutii , ori sa il cureti sa nu fie praf sau alte corpuri straine , sau daca e mai grav sa schimbi difuzorul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popandau Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 (edited) Ai scapat apa in el? Poti sa-l desfaci sa vezi daca mai sunt firele la locul lor? 1) S-a rupt firul. 2) E de la difuzor. 3) E un scurtcircuit. Edited March 13, 2013 by Blue Eyed Scorpion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp00k Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 Am fost la service si am schimbat difuzorul(25 lei) va multumesc pentru pareri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Askhanar Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ti-ai rezolvat problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts