AIM Marki Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Buna ziua b-zone. Ma numesc keeNan_white si impreuna cu prietenul meu bro0k va oferim urmatoarele servicii contracost:[/font] Mechanic 1 ora=>25k Mechanic 2 ore=>50k Mechanic 3 ore=>75k Mechanic toata ziua=>80k Sofer 1 ora=>20k Sofer 2 ore=>40k Sofer 3 ore=>60k Sofer o zi intreaga =>70k Ofer anunturi La cnn ls: Pretul este urmatorul: De exemplu dau 10 ad-uri si costa 5k=>voi posta dovezile aici,iar pe langa acei 5k voi imi oferiti 7k adica 2k in plus daca dau 10 ad-uri si costa 5k voi imi dati dupa 50k+20K=70k in total. Puteti face cerere dupa modelul urmator: Nick: Factiune: LeveL: Ce serviciu doresti: In ce interval:(suntem disponibili 14:00=>20:00): Va multumesc. Orice donatie este bine venita. Mega update! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Topic facut cam aiurea exista [/service taxi] & [/service mechanic]... In fine va urez noroc poate cineva o sa vrea. EDIT : DA ce-ai frate cu ei ... lasai sa faca si ei niste bani munciti ...nu fura de la nimeni! Care iti este problema?Ti se pare ca am ceva cu ei? Am spus ca nu cred ca o sa vrea nimeni, nu mai fa posturi pentru +1 daca chiar vroiai sa imi spui asta puteai sa imi trimiti un PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marki Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 Topic facut cam aiurea exista [/service taxi] & [/service mechanic]... In fine va urez noroc poate cineva o sa vrea. Multumim, dar daca ai nevoie de noi te rugam sa ne contactezi acceptam si 10k pe mechanic oricat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypter Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Topic facut cam aiurea exista [/service taxi] & [/service mechanic]... In fine va urez noroc poate cineva o sa vrea. DA ce-ai frate cu ei ... lasai sa faca si ei niste bani munciti ...nu fura de la nimeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marki Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Am facut un update la preturi, le-am micsorat. Cine este interesat posteaza dupa model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South mR zEw Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Nick:Mr.Smiley Factiune:Nu fac parte din nici o factiune.Sunt civil. LeveL:8. Ce serviciu doresti:Mecanic In ce interval:(suntem disponibili 14:00=>20:00):14:30-18:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marki Posted March 30, 2013 Author Share Posted March 30, 2013 Nick:Mr.Smiley Factiune:Nu fac parte din nici o factiune.Sunt civil. LeveL:8. Ce serviciu doresti:Mecanic In ce interval:(suntem disponibili 14:00=>20:00):14:30-18:00 O sa te contactez in joc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.