Rusnac Valoare Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Sniper Elite V2, cerinte de sistem Studiourile Rebellion, cei care au dezvoltat jocul a lansat varianta demonstrativa a lui Sniper Elite V2 via Steam. Odata cu lansarea demoului acestui first person shooter, Rebellion a lansat si cerintele de sistem recomandate. Inainte de a va arata cerintele recomandate de sistem pentru platforma PC, doresc sa va spun despre ce este vorba in Sniper Elite V2 pentru a intelege cat de cat povestea inainte de a juca demo-ul sau chiar jocul full. Asadar, dupa cum spune chiar si titlul jocului, totodata si poza de mai sus, tu vei fi un lunetist american pe nume Karl Fairburne. Acesta pe la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, este trimis in Berlin pentru a ajuta pe niste cercetatori germani sa scape cu bine de furia Armatei Rosii (U.R.S.S.) si sa ofere informatii secrete dobandite de acesta aliatilor despre rachetele V2 (stiti acuma si de unde vine acel V2 din titlu). Asadar, jocul se va lansa in 4 mai pentru PC, Xbox360 si PS3. OS: Microsoft Windows Vista (Service Pack 2) or Windows 7 (Windows XP is NOT supported) Processor: Dual-core CPU with SSE3 (Intel Pentium D 3GHz / AMD Athlon™ 64 X2 4200) or better Memory: 2GB system memory Hard Drive: 10GB of free drive space Graphics: Microsoft DirectX 10.0 compatible graphics card with 256 MB of memory (NVIDIA GeForce 8800 series / ATI Radeon™ HD 3870) or better Sound: Microsoft DirectX 10.0 compatible sound card or better DirectX: Microsoft DirectX 11.0 Zvonurile au tot circulat si Activision sa simtit oarecum presata, si a anutat ca in timpul meciurilor de baschet cand vor fi pauze vor anunta nou joc din seria Call of Duty. Acest lucru se va intampla pe data de 1 mai, unde probabil vom vedea anuntarea jocului Black Ops 2, tot mai zvonit. Site : http://blog.jocuripenet.ro/sniper-elite-v2-cerinte-de-sistem-451.html PS : Chiar daca este din 2012, este un joc extraordinar si trebuie jucat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAKE BRO Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Este un joc frumos, poate fi jucat de "incepatori" cat si de "experti", datorita optiunii de Focus Time. Realtistic nu e nici pe aproape, un glonte loveste un inamic in picior, iar acesta fuge in continuare, altul loveste un inamic in brat, iar acesta moare imediat si pe ecran iti scrie "Vital Hit". Grafica este foarte buna, dar este foarte posibil sa mai vezi cate o arma arma iesind dintr-un perete. Ceea ce mi-a placut e ca in Optiuni la calitatea video ai 3 optinui, acestea fiind Low, Medium si High, iar daca alegi o alta optiune, menul isi modifica aspectul in functie de alegerea ta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Anton Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Este un joc frumos.Are cerinte chiar minime, are grafica buna. Poate fi jucat de orce gamer.RECOMAND acest joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Am terminat acest joc, cu o săptămână în urmă. Pot să spun că are o grafică foarte bună, și are cerințe chiar acceptabile. A fost extrem de scurt jocul, cel puțin așa mi s-a părut mie, dar merită jucat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Voi încerca și eu acest joc și voi revenii cu o părere, după grafică și gameplay am fost cucerit puțin, eu fiind disperat după seria Hitman.Sper să merite cei 5 GB downloadați. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Destul de fain jocul are o grafica super care place ochiului l-am jucat dar nu l-am terminat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts