stinky Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Titlul clipului: Baptism Gen: Edit Durata: Destula. Data lansarii: 2020 Scurta prezentare: wub wub Link catre clip : http://www.youtube.com/watch?v=uUAflWoXi5k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Interesanta idee, bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 90% dintre filmele cu drifturi de pe B-Zone nu au mai multe de 40 de secunde, e greu sa munciti mai mult? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Se pare că nu ai muncit. Ai dat cu piciorul peste "Prezentare, durata, data lansării", puteai să fi mai serior.(wu wu, 2020, destula etc.), ma înţelegi. Contează foarte mult seriozitatea. Film prea scurt, succes pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stinky Posted March 21, 2013 Author Share Posted March 21, 2013 90% dintre filmele cu drifturi de pe B-Zone nu au mai multe de 40 de secunde, e greu sa munciti mai mult? 90% dintre comenturile de la sectiunea B-zone clips sunt date fara sa se uite la film cei care o fac.Deci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
'UZZi' Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 (edited) Misto driftu si sunetul se potriveste Dar asta nu e film e ca un intro... Edited March 21, 2013 by Mr Smoke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 90% dintre comenturile de la sectiunea B-zone clips sunt date fara sa se uite la film cei care o fac. Deci... Acum sa fim sinceri sti sa editezi si se vede dar un film de 37 de secunde Mai bine fale lungi si nu numai cu masina si cu personaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 90% dintre comenturile de la sectiunea B-zone clips sunt date fara sa se uite la film cei care o fac. Deci... Si ce legatura are asta cu ce am spus eu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South mR zEw Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 In mare parte conteaza ca clipu` e tare de tot.Poate ca Shank nu a prea avut mult timp liber ca sa faca acest video.Dupa parerea mea, conteaza ca a incercat sa faca si el ceva.Shank, de la mine ai +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stinky Posted March 22, 2013 Author Share Posted March 22, 2013 In mare parte conteaza ca clipu` e tare de tot.Poate ca Shank nu a prea avut mult timp liber ca sa faca acest video.Dupa parerea mea, conteaza ca a incercat sa faca si el ceva.Shank, de la mine ai +. Multumesc pentru parere dar daca spuneti ca dati +, dati daca nu nu mai spuneti, o parere de bine e mereu acceptata dar si feedback. Si ce legatura are asta cu ce am spus eu? Pai fi atent, de ce as face un clip frumos daca nesimtirea e in floare si +1 de mult.Am facut ceva mediu sa spun asa, o sa fac odata un overeditano (overedit) cu multa munca, pana atunci, vreau sa vad un feedback ceva, din partea ta multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadgeaR Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Filmează mă singur, e greu? Că aşa, şi eu ştiu să pun efectele astea pe un spot.. în fine, e destul de furmos, bravo. 90% dintre filmele cu drifturi de pe B-Zone nu au mai multe de 40 de secunde, e greu sa munciti mai mult? nici nu e filmat de el, e un spot de pe internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Îmi place că ai început cu drifturile și ai lăsat prezentările de o parte. Felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Si ce legatura are asta cu b-zone ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e v i a t h a n Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Interesant,felicitari! P.S. Scoate liniile mov..ma deranjeaza la ochi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGWHEEL Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 De ce l-ai sters?Acum ma uitam si eu la comentarii...si am crezut ca e ceva frumos si chiar vroiam sa-l vad....De ce l-ai sters? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pHoZoNNN Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Nu merge. De ce l-ai sters de pe youtube? Mai bine il lasai sa il vedem toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts