Jump to content

| Baptism

stinky
 Share

Recommended Posts

Se pare că nu ai muncit. Ai dat cu piciorul peste "Prezentare, durata, data lansării", puteai să fi mai serior.(wu wu, 2020, destula etc.), ma înţelegi. Contează foarte mult seriozitatea. Film prea scurt, succes pe viitor.

90% dintre filmele cu drifturi de pe B-Zone nu au mai multe de 40 de secunde, e greu sa munciti mai mult?

90% dintre comenturile de la sectiunea B-zone clips sunt date fara sa se uite la film cei care o fac.

Deci...

90% dintre comenturile de la sectiunea B-zone clips sunt date fara sa se uite la film cei care o fac.

Deci...

Acum sa fim sinceri sti sa editezi si se vede dar un film de 37 de secunde Mai bine fale lungi si nu numai cu masina si cu personaje.

In mare parte conteaza ca clipu` e tare de tot.Poate ca Shank nu a prea avut mult timp liber ca sa faca acest video.Dupa parerea mea, conteaza ca a incercat sa faca si el ceva.Shank, de la mine ai +.

Multumesc pentru parere dar daca spuneti ca dati +, dati daca nu nu mai spuneti, o parere de bine e mereu acceptata dar si feedback.

Si ce legatura are asta cu ce am spus eu?

Pai fi atent, de ce as face un clip frumos daca nesimtirea e in floare si +1 de mult.

Am facut ceva mediu sa spun asa, o sa fac odata un overeditano (overedit) cu multa munca, pana atunci, vreau sa vad un feedback ceva, din partea ta multumesc.

Filmează mă singur, e greu? Că aşa, şi eu ştiu să pun efectele astea pe un spot.. în fine, e destul de furmos, bravo.

90% dintre filmele cu drifturi de pe B-Zone nu au mai multe de 40 de secunde, e greu sa munciti mai mult?

nici nu e filmat de el, e un spot de pe internet.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.