Jump to content

[B-Zone TV] Justice is served, F.B.I. forever!

DooMasteR
 Share

Recommended Posts

A trecut aproape un an de cand am facut filmul. M-am gandit sa-l repostez pentru ca primul topic s-a pierdut si este unul dintre cele mai reusite filme ale mele. Sper sa nu fie vreo problema ca l-am repostat.

Acest videoclip nu va participa la votarea COTM, pentru a nu aparea nici un fel de discutie.

Sper sa va placa si vizionare placuta!

E superb, mod-urile te-au ajutat foarte mult, ai filmat excelent, au jucat excelent actorii, muzica este si ea buna, succes pe viitor! Bravo!

Sincer să fiu, nu este chiar atât de reuşit pe cât spun unii, având în vedere că abia anul trecut ai început să faci filme (prin perioada realizării filmului ăsta), dar pot să spun că îmi place cum este organizat totul. Oricum, eşti foarte bun, ai crescut considerabil în ceea ce ţine de filme, şi pot să spun că ultimul tău film lansat There's no place for no hero sau parcă aşa se chema, m-a lăsat uimit, surprins, foarte fericit. Continuă să faci filme, nu te opri.

Inca imi amintesc cand am filmat si toate fazele spontane care ne-au iesit pe vremea cand eram colegi in F.B.I. Filmul e reusit. Felicitari. :)

Edited by Delgado

Am fost şi eu la filmare, pe atunci nu mă ocupam de Movie dar aveam vreo 3 zile owner cât să-l ajut pe Kanye când era plecat..

Ăsta mi se pare mie un film adevărat, ai filmat superb şi nu ai folosit tot felul de efecte orbitoare.

Sincere felicitări.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.