ocTaviX Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 <p> Titlul clipului: [b-zoneTV]Tradare ascunsa Gen: Drama,Divertisment Durata: 4:03 Data lansarii: 23/03/2013 Scurta prezentare:Primul meu film facut in sony vegas ! Sper ca o sa va placa... Astept raspuns. Link catre clip:http://www.youtube.com/watch?v=LZTp82eUYXo Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Imi place ideea ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKone Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Frumos , Incearca pe viitor sa nu mai misti camera asa de brusc si parca ionela era urmarita de un bullet nu de elegy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liqueur Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Poți să-mi zici te rog ce mod ai folosit pentru a vedea din interiorul mașinii? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Buna ideea, melodia e cam urata, succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocTaviX Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 Poți să-mi zici te rog ce mod ai folosit pentru a vedea din interiorul mașinii? . Am folosit Sa Cam hack pe optiunea v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Ideea e super, te felicit. Te mai aștept cu filme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 <p> Titlul clipului: [b-zoneTV]Tradare ascunsa Gen: Drama,Divertisment Durata: 4:03 Data lansarii:23/03/2013 Scurta prezentare:Primul meu film facut in sony vegas ! Sper ca o sa va placa... Astept raspuns. Link catre clip: Pentrul primul film in sony vegas e destul de bine. Dar am sa iti dau cateva sfaturi Invata sa faci widescreen sa se vada pe tot ecranul e o chestie dai pe video click stanga proprietati si scrie ceva acolo Maintain aspect ratio si il dezbifezi. Incearca sa nu mai filmezi cu omul pe mine ma cam inerveaza sa filmezi cu omul. Si cauta tutoriale de bagat effecte scri how to make a effect in sony vegas 10 sau cat folosesti. Ps:Sa sti ca daca vrei imi asculti sfaturile daca nu nu te oblig Tot ti-a iesit bine BV Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Frumoasa idee,pe viitor dezactiveaza Kilometrajul din camhack,nu arata bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e v i a t h a n Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Felicitari,Ionele!E interesant.Continua! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sug Pula pe 2 lei Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Imi place ideea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts