Jump to content

Logo pentru B-Zone

Rothen
 Share

Recommended Posts

Din cate am vazut prin celelalte topicuri a mai fost facut ceva aseamnator, de aici deducem ca ideea nu este originala ci chiar plagiata.

Imi pare rau pentru tine.

Te rog frumos sa nu-mi jignesti munca, totul e facut de mine de la 0, am si psd daca doresti. Nu m-am uitat in nici un topic, pur si simplu ma plictiseam, am deschis photoshop si am inceput sa lucrez...daca tu crezi ca e plagiata treaba ta. Probabil mai sunt lucrari asemanatoare, dar asta e facuta din mintea mea, nu m-am uitat la nimeni. Daca ai putea sa-mi dai topicul de unde am plagiat ideea, ar fi minunat. Astept, bafta!

Aici : http://forum.b-zone.ro/topic/112334-b-zone-logo/

Edited by Tikki

Din cate am vazut prin celelalte topicuri a mai fost facut ceva aseamnator, de aici deducem ca ideea nu este originala ci chiar plagiata.

Imi pare rau pentru tine.

Te rog frumos sa nu-mi jignesti munca, totul e facut de mine de la 0, am si psd daca doresti. Nu m-am uitat in nici un topic, pur si simplu ma plictiseam, am deschis photoshop si am inceput sa lucrez...daca tu crezi ca e plagiata treaba ta. Probabil mai sunt lucrari asemanatoare, dar asta e facuta din mintea mea, nu m-am uitat la nimeni. Daca ai putea sa-mi dai topicul de unde am plagiat ideea, ar fi minunat. Astept, bafta!

@ EDIT:

Tikki, el a facut dupa tutorial, eu nu m-am uitat nicaieri, nici la el nici la tutorial, l-am facut din cunostintele mele pentru un logo. Recunosc ca inainte ma uitam la tutoriale cand cream ceva, insa acum nu ma mai uit. Mi-au ramas cateva cunostinte de pe atunci, in minte, iar acum ma folosesc de ele.

Edited by Rothen

Marimea se poate edita, nu e problema, dar asa am vrut eu sa le fac, mai mari. Cat despre B, la fel, cu putina munca, se poate edita si el...mersi de parere!

Daca ne uitam bine aici si la ce ai postat tu, observam 3 diferente (dintre care, 2 minore):

• Ai facut un Work Path
  • Ai schimbat culoarea conturului
  • Ai inclinat putin mai mult "B"

Se vede clar ca aceasta lucrare nu iti apartine. Daca vroiai sa postezi un outcome, o faceai in alta pare, nu aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.