Jump to content

Suvenir - B-Zone Community

Marcus
 Share

Recommended Posts

Foarte frumos.Le-ai aranjat bine,dar culoarea nu se potriveste...Felicitari oricum.

Acum am schimbat culoarea :D. Mersi pentru sustinere.

Culoarea ihh , e naspa zici ca ii o halba de bere scrisu ala . Daca puneai cu albastru era mai bine, in rest e Ok .

Am facut unul mai simplu si cu albastru, ai dreptate este mai ok asa.

Sg66mXJ.png

Fontul e jalnic, efectele de pe el... la fel. Sigla B-Zone e mai mult lunga decat lata. Chiar meriti +1 8-|.

Cu toate ca nu iau in seama ce zici, iti multumesc.Ce ai spus tu nu ma ajuta sa evoluez in photshop, dar macar ma distreaza :)

Acum am schimbat culoarea :D. Mersi pentru sustinere.

Am facut unul mai simplu si cu albastru, ai dreptate este mai ok asa.

Sg66mXJ.png

Cu toate ca nu iau in seama ce zici, iti multumesc.Ce ai spus tu nu ma ajuta sa evoluez in photshop, dar macar ma distreaza :)

Asta e mult mai frumos.Bravo,tine-o tot asa ;).

Sunt oarecum reusite. Mai ai de lucrat la ele pana sa iti iasa perfect. Succes in continuare!

le-am salvat .psd, special ca sa mai lucrez. Cand o sa mai am timp, o sa le mai fac un improve.

Apreciez munca ta ,dar mereu e loc de mai bine..

Mi-e personal nu-mi place cand se cere un "+1"..e milogeala pe romaneste,desi i-am dat +1.

Hai fara frica,trage tare,si mai astept ceva nou de la tine.

Edited by Navarro

Apreciez munca ta ,dar mereu e loc de mai bine..

Mi-e personal nu-mi place cand se cere un "+1"..e milogeala pe romaneste,desi i-am dat +1.

Hai fara frica,trage tare,si mai astept ceva nou de la tine.

Decat sa se duca toate plusurile la "cei mari", prefer sa mai "fur" si eu cate unul.

O sa mai fac si ceva nou, dar momentan nu prea imi permite timpul. Decat sa fac ceva de mantuiala, mai bine nu mai fac.

Scoate-i capu ala si o sa arate mai bine.

Felicitari chiar tau iesit bine.

88MFaVk.png

Din pacate, nu ma pricep la imbinat culori...

Foarte frumos! Felicitari!

Multumesc !

Se numeste critica constructiva, nu i-o lua in nume de rau.

Foarte frumos! Felicitari!

Frumos, dar se putea si mai bine :)

La urmatoarea abatere veti fi sanctionati.

ON: Lucrarile sunt destul de slabe, la ce comentarii aduci creatiilor postate pe aici ma asteptam la un nivel de photoshop mai experimentat de-atat.

Voi incepe cu sigla... sigla B-Zone (capul) nu trebuie marita niciodata deoarece aduce un aspect foarte low quality lucrarii, deci ai inceput cu stangul din prima.

Textul este mult prea mare, fonturile nu sunt bine alese.

Data viitoare incearca sa folosesti un font BOLD total pentru o astfel de lucrare.

Nu mai pune atatea efecte pe text. Efectul glass nu merge cu acel font.

Sigla B-Zone n-are nici cea mai mica legatura cu textul.

Foloseste culori care sa dea un aspect cat mai estetic, in acest caz ai fi putut folosii un gri inchis cu un albastru deschis.

Sa nu mai faci niciodata acel efect cu gradient, sau shape cu clipping mask, sau orice i-ai fi facut tu de ai impartit textul in doua culori, se vede oribil.

ON: Lucrarile sunt destul de slabe, la ce comentarii aduci creatiilor postate pe aici ma asteptam la un nivel de photoshop mai experimentat de-atat.

Voi incepe cu sigla... sigla B-Zone (capul) nu trebuie marita niciodata deoarece aduce un aspect foarte low quality lucrarii, deci ai inceput cu stangul din prima.

Textul este mult prea mare, fonturile nu sunt bine alese.

Data viitoare incearca sa folosesti un font BOLD total pentru o astfel de lucrare.

Nu mai pune atatea efecte pe text. Efectul glass nu merge cu acel font.

Sigla B-Zone n-are nici cea mai mica legatura cu textul.

Foloseste culori care sa dea un aspect cat mai estetic, in acest caz ai fi putut folosii un gri inchis cu un albastru deschis.

Sa nu mai faci niciodata acel efect cu gradient, sau shape cu clipping mask, sau orice i-ai fi facut tu de ai impartit textul in doua culori, se vede oribil.

Asta numesc eu o critica constructiva, nu ce a postat cel de mai sus :).

Pot mai mult de atat, dar, din pacate, timpul nu imi permite.

Am marit sigla deoarece am vrut sa se potriveasca cu marimea scrisului.

Din pacate, nu stiu cum sa aleg fonturile si culorile, dar, in timp, problema se va remedia.

Stiu, mai am mult de invatat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.