Jump to content

Suvenir - B-Zone Community

Marcus
 Share

Recommended Posts

Nicee. Imi place .. Felicitari !!!

Data viitoare incearca sa faci un post mai amplu.

A iesit destul de bine, parerea mea.

Doar ca puteai sa-ti alegi altfel culorile, sa iasa in evidenta si sa fie placute ochiului.

Cu siguranta celelalte lucrari iti vor iesi mult mai bine.

Culorile alese de mine sunt foarte frumoase, dar nu se potrivesc cu backgroundul forumlui, daca te uiti la ele pe un fond alb, o sa fie mai frumoase.

mie imi plac Bravo!!

Data viitoare primesti report.

destul de faine,daca faceai liniile colorate ex: albastru sa fie in zig-zag decat in linie dreapta erau mult mai fine.

O sa incerc si asta, pe viitor.

Iti iesea bine dar ai gresit. Trebuia scris B-zone Community nu "Community B-zone" oricum e bine si asa.

Fontul mai mare reprezinta intentia mea de a scoate in evidenta acea parte a textului. In concluzie, este B-zone (deoarece acest text iese in evidenta) Community

Al doilea e mai dragut si mai apropiat de sigla. Cel cu portocaliu nu e prea frumos. Felicitari oricum si succes pe viitor.

Am explicat si putin mai sus. Culorile acelea sunt frumoase, dar pe un alt fundal. Pe acest fundal al forumului dau bine culori precum : alb, albastru, visiniu.

Pe un fundal alb dau bine alte culori si tot asa :).

Multumesc pentru apreciere !

Edited by Marcus

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.