Jump to content

Cea mai mare reusita / The greatest success

AUDI RS8

Recommended Posts

Nick: Andreilolzaa

Level: 24

Vechime: 8 luni

Cea mai mare reusita: Am reusit sa ajung legenda si rank 4 Tattaglia Family.

Cateva cuvinte despre fapta: Pentru mine inseamna foarte mult acest rank 4 deoarece a fost prima factiune si am reusit sa castig increderea lui Carter. Au fost niste momente de neuitat acolo in Tattaglia.

Alte precizari: -

Nick: dmZ

Level: 5

Vechime: 9 luni

Cea mai mare reusita: Am cunoscut niste prieteni adevarati cu care am impartasit niste clipe de neuitat =))

Cateva cuvinte despre fapta: NEH!

Alte precizari: [-X

Nick: xLoveMusicx

Level: 13

Vechime: 2 luni

Cea mai mare reusita: Pai am reusit sa ma acomodez cu playerii serverului RPG1,mi-am facut foarte multi prieteni care ma pot baza pe ei,am invatat sa fac afaceri sa fac bani si sa-mi respect prietenii adevarat,am intrat in F&M Departament o factiune minunata ,acum detin rank2 si sper ca voi continua vechimea in aceasta factiune

Cateva cuvinte despre fapta: -

Alte precizari: -

Nick: macabru

Level: 40

Vechime: Peste 3 ani

Cea mai mare reusita: Cea mai mare reusita este faptul ca am reusit sa ma adaptez comunitatii, in ultimele 4 luni nu am mai luat niciun ban/warn ( Un record personal as putea adauga ) si de la 28 mil mi-am sporit averea ( din afaceri legale ) am ajuns la 205 mil ( in crestere ) iar de la lvl 24 am ajuns la lvl 40+ in vreo 4 luni.

Cateva cuvinte despre fapta: Vezi mai sus.

Alte precizari: West Coast !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.