J o n n Y Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 (edited) Acest logo este personalizat, continand numele membrului, care va purta acest Logo. Cei care doresc un astfel de suvenir personalizat, este rugat sa imi trimita un PM sub forma Model de cerere: Nume: Factiune: Precizez ca acesea este prima mea creatie officiala, de acest tip. Edited March 28, 2013 by J o n n Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Era dragut daca schimbai acel simbol de la o mafie la alta. In mare arata bine. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuDx Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Frumos, bravo!Mi se încurca ochii:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
J o n n Y Posted March 28, 2013 Author Share Posted March 28, 2013 Multumesc, mia luat cam 45 de minute pana sa ma hotarasc..si ce fel sa fac ... pana am realizat aceste Logo'uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Nu sunt asa de grozave. 1.Textul acela trebuia sa fie in fata cubul acela asa arata urat. 2. Daca puneai in loc de cub fata aia de la logo-ul oficial era altceva . 3. Alege alt font. Ps : Nu vreau sa fiu dur, dar asta e parerea mea si chiar daca esti la inceput nu trebuie sa te superi ci sa te ambitionezi si sa incerci ca data viitoare sa iti iasa muult mai bine . Succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
J o n n Y Posted March 28, 2013 Author Share Posted March 28, 2013 Nu sunt asa de grozave. 1.Textul acela trebuia sa fie in fata cubul acela asa arata urat. 2. Daca puneai in loc de cub fata aia de la logo-ul oficial era altceva . 3. Alege alt font. Ps : Nu vreau sa fiu dur, dar asta e parerea mea si chiar daca esti la inceput nu trebuie sa te superi ci sa te ambitionezi si sa incerci ca data viitoare sa iti iasa muult mai bine . Succes ! multumesc de sfat, data viitoare vreau sa fac ceva mai original SPER.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 multumesc de sfat, data viitoare vreau sa fac ceva mai original SPER.. Imi place ca esti optimist. Bravo ! Continua si de ce nu, poate devii unul dintre Designerii comunitatii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Cam slabute, dar faptul ca ai facut ceva original imi place. Textele sunt simple, trebuia sa le mai incarci cu niste efecte, ceva... Si renunta la acel simbol, n-are nici o legatura cu mafiile. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Nu imi plac.Acel simbol nu se aseaza deloc bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Apreciez munca ta,felicitari,dar simbolul nu prea arata bine,si ar trebui ca fiecare mafie sa aibe un simbol.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Dragutele, lasand criticile deoparte, bravo pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Ai grija pe viitor. http://forum.b-zone.ro/topic/96036-exemple-de-suveniruri-nepermise/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts