Jump to content

Speedy - Problema Microfon

SEF Travie
 Share

Recommended Posts

Nume: SpeedY (George)

Ce problema ai?: Stau pe skype fara casti / microfon in PC iar persoanele ce stau cu mine in conferinta aud ceea ce aud si eu de la calculator.

Exemplu: 1.Ma joc GTA si trag cu arma, aud si ei asta.

2. Ascult muzica in Winamp, aud si ei muzica.

Tin sa precizez ca daca bag microfonul nu ma aud, persoanele aud doar ceea ce aud eu, nu si pe mine.

O scurta descriere a situatiei: Acum aproximativ 2 saptamani aveam castile bagate + microfon si eram in conferinta, am inchis PC'u seara iar a 2-a zi nu mai mergea microfonul si se intampla ce-am explicat mai sus.

Screenshot: Nu cred ca este nevoie, n-am la ce sa fac SS.

Alte precizari: Astept o posibila solutie

Edited by SpeedY17

Din moment ce nu ai caştile / microfon conectat la PC , există totuşi o sursă care trimite acele semnale .

Dacă ai laptop , microfonul este integrat şi din această cauză se aude , iar dacă ai PC inseamnă că ai un alt microfon conectat şi nu ştii de el.

Este imposibil să auda ei ceva şi tu să nu ai microfon .

*Poţi verifica dacă ai conectat un microfon , dând click pe semnalul de la skype când eşti în conferintă şi să selectezi microfonul ( să vezi dacă există şi dacă emite ceva )

Ai microfon integrat in calculator, daca nu verifica la skype ca stiam ca sunt niste setari .

Nu am laptop, am PC.

Nu cred c-am microfon integrat, mi-as fi dat seama in 5 ani banuiesc.

Mai multe detalii? Ce setari la skype?

EDIT: Problema rezolvata, n-avea nicio treaba skype-ul cu asta...mersi totusi pentru ajutor.

Edited by SpeedY17

Nu am laptop, am PC.

Nu cred c-am microfon integrat, mi-as fi dat seama in 5 ani banuiesc.

Mai multe detalii? Ce setari la skype?

EDIT: Problema rezolvata, n-avea nicio treaba skype-ul cu asta...mersi totusi pentru ajutor.

Topic Closed .

Rezolvare: setarile audio optiunea numita "Stereo Mix" era activa, o dezactivezi si merge .

Edited by TOV Weeld

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.